Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få god gass kjørelengde på en 2003 F250 Super Duty 5.4L

Hvis du eier en Ford F250 Super Duty 5.4 L lastebil, du sannsynligvis ikke får ideell gass kjørelengde . De åtte- sylinder lastebil får en dårlig gass kjørelengde på ca 10 miles per gallon i byen og 14 miles per gallon på motorveien. Heldigvis finnes det en rekke ting du kan gjøre for å forbedre kjørelengde slik at du sparer penger på gass i det lange løp . Du trenger
Kald luft inntak
tonneau cover
Vis flere instruksjoner
en

Hold bakluken på F250 lastebil opp til enhver tid , eller så ofte som du muligens kan. Å ha bakluken ned øker luftmotstanden mot bilen og derfor faktisk fører til at bilen til å jobbe hardere , noe som resulterer i et lavere samlet gass kjørelengde .
2

ansette en auto tekniker til å installere en kald luft inntak på lastebilen. En kald luft inntak vil øke gass kjørelengde til F250 lastebil internt og etter installasjon krever ingen ekstra trinn som en eier .
3

Installer en tonneau cover på lastebilen . En av de største problemene med lastebiler har dårlig gass kjørelengde er lastebilens seng og den naturlige luftmotstanden at det fører mens lastebilen er i bevegelse . En tonneau cover vil dekke lastebilens seng og minske luftmotstanden mot den, noe som vil resultere i bedre gass kjørelengde for lastebilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142867.html

Previous:
Next:

Trucks