Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Chevrolet Silverado Towing Spesifikasjoner

Chevrolet Silverados er noen av de mest pålitelige lastebiler på veien, ifølge Edmunds.com. De er et populært alternativ blant de som er ute etter en bil som å slepe en tilhenger. Det finnes flere ulike alternativer når du velger som Chevrolet Silverado er den rette for deg og dine behov. Silverado 1500

Chevrolet Silverado 1500 har en slepekapasitet på opptil £ 10,700. Dette vil være den maksimale totale vekten av tilhengeren. Det finnes flere typer motorer tilgjengelig i denne modellen, inkludert en 4,3-liters V-6, 4,8-liters V-8, 5,3-liters V-8, 6,0-liters V-8 Hybrid, og 6,2-liters V-8.
Silverado 2500 HD

Chevrolet Silverado 2500 HD har en total tauing vekt kapasitet på £ 17,800. Denne lastebilen er tilgjengelig med enten en 6,0-liters V-8 motor eller en 6,6-liters V-8 turbo-diesel motor.
Silverado 3500 HD

Den maksimale slepekapasitet av Chevrolet Silverado 3500 HD pickup er £ 21,700. De tilgjengelige motorer på denne modellen er enten en 6,0-liters V-8 eller en 6,6-liters V-8 turbo-diesel.
Faktiske Bilberging kapasiteter

Den faktiske tauing kapasitet på hver enkelt Chevrolet Silverado varierer sterkt avhengig av en rekke faktorer. En ball vanskelighet er generelt stand til å slepe en mindre mengde vekt versus en svanehals, eller femte hjulet stikk. Trekkraft vil også variere avhengig av motorens størrelse, så vel som de funksjoner som lengden av sengen og størrelsen av førerhuset. Noen motorstørrelser, for eksempel hybrid motor, har begrenset slepekapasitet.
Bilberging Bremser

Bilberging bremser er nødvendig ved kjøring med tilhenger som veier mer enn 2000 kg. med en Chevrolet Silverado. Disse elektriske bremsene krever en brems kontroll boksen skal monteres inn i bilen selv. Denne boksen brukes til å justere bremsene for best bremseeffekt. Når brukeren anvender lastebil bremser, er bremsene på tilhengeren automatisk aktiveres, øker bremsekraft.
Hitching Up Your Trailer

For å stikk tilhengeren til Chevrolet din Silverado du vil trenge flere funksjoner installert på lastebilen. En sju-pin ledningsnettet er standard på mange Silverado modeller, slik at du kan feste slike nødvendigheter som tilhengerens blinklys og bremselys. Dette ledningsnettet gjør det også enklere å installere en brems kontrollboksen. Du må også finne ut hvilken type stikk som du trenger. Mange reise trailere krever en ball stikk. Større tilhengere, slik som femte-hjul, krever en svanehals. Begge disse funksjonene kan du skikkelig stikk tilhengeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142862.html

Previous:
Next:

Trucks