Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2007 Toyota Tundra Specs

Når Toyota introduserte Tundra i 2000, ble det rettet mot kjøpere som likte følelsen av en pickup, men ikke nødvendigvis trenger en arbeidshest. Tundra var litt mindre enn de fleste full-size pickups og hadde en mindre kraftig motor. Men i 2007, redesignet Toyota Tundra å bedre konkurrere med Dodge Ram, Ford 250 og Nissan Titan.The 2007 Tundra kom i tre seng lengder og tre cab størrelser. Motoren alternativer også utvidet. Body Styles

2007 Tundra kom i tre grunnleggende karosserivarianter: Regular Cab, Double Cab og CrewMax. En 6,5-fot og en 8-fots seng var alternativer for de vanlige og Double Cab tundras. The Double Cab er en utvidet versjon av den vanlige Cab og CrewMax er enda større.
Trim Pakker

2007 Tundra kom med et utvalg av tre trimme pakker. Toyota tilbudt DX pakke på alle tre karosserivarianter, og kjøpere av Double Cab og CrewMax tundras hadde muligheten til SR5 og Limited pakker. DX trim inkludert 18-tommers hjul, en stor benk, CD-spiller med fire høyttalere og en MP3-jack, og to-sone klimaanlegg. Den SR5 pakken kom med krom støtfangere, to ekstra høyttalere, cruise control, nøkkelfri adgang, strøm seter og varmeapparat kanaler i den bakre. En tauing pakken ble lagt til Double Cab SR5s med lang seng alternativet. Den CrewMax SR5 pakken inkludert klimaanlegg bak, bakre defroster, skyve tilbake vinduet og en tilbakelent baksetet. Den begrensede trim pakke inkludert lettmetallfelger med bredere dekk, bed rails med justerbar tie-downs, kapteinens stoler i front, et skinn interiør og automatisk klimaanlegg. Det kom også med Bluetooth, en JLB sound system, teleskopisk ratt og uttrekkbare sidespeil.

Engines

2007 Tundra hadde tre motoralternativene. En 4,0-liter, produsert seks-sylindret 236 hestekrefter ved 5200 omdreininger per minutt, og maksimalt dreiemoment var 266 fot-lbs. ved 4000 rpm. En 4,7-liters åtte sylindret levert 271 hestekrefter ved 5400 rpm, med maks dreiemoment på 313 fot-lbs. ved 3400 rpm. En valgfri 5,7-liter, åtte-sylinder produsert 381 hestekrefter ved 5600 rpm. Maksimalt dreiemoment var 401 fot-lbs. på 3600 rpm.
drivlinjer

2007 Tundra kom i to-wheel-og fire-wheel-drive pakker. Begge var utstyrt med en limited-slip differensial. En seks-trinns automatisk girkasse var standard med 5,7-liters motor. En fem-trinns automatgirkasse var standard med de andre motorene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142851.html

Previous:
Next:

Trucks