Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2006 Ford Ranger Gass Specs

Med gassprisene fortsetter å stige langsomt over år , blir gassen spesifikasjoner av et kjøretøy blir viktigere . 2006 Ford Ranger, som alle andre store kjøretøy , vil ikke gi deg så mye gass kjørelengde som en liten kompakt , men det er fortsatt tilstrekkelig. Fuel Capacity

standard 2006 Ford Ranger har en drivstofftank med en kapasitet på 17 US gallon . Det ville ta ca $ 48,60 for å fylle opp på gjennomsnittlig gasspris på $ 2,85 per gallon . De lange bed versjoner tilby de største tanker på 20 US gallon . Dette vil ta ca $ 57,18 på den gjennomsnittlige prisen på gass .
Miles per gallon

miles per gallon , eller MPG , vil variere avhengig av hva slags motor du ha . Den 3 -liters V6 -motor får 16 MPG i byen og 20 MPG på motorveien, mens 4 -liters V6 får 15 MPG i byen og 19 MPG på motorveien. Den bakhjulsdrift , 2,3 - liters motor med manuell girkasse tilbyr det beste MPG rating på 24 byen og 29 highway .
Total kjørelengde

Den teoretiske total kjørelengde som kan oppnås på en tank av gass er 580 miles . Dette er en lang versjon med en 2,3 -liters motor og bakhjulsdrift . Faktisk total kjørelengde vil variere avhengig av kjøreforhold , kjørevaner og vedlikehold av kjøretøyet. Dette er også forutsatt at du kjører utelukkende på motorveien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142837.html

Previous:
Next:

Trucks