Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1986 Chevy Silverado Spesifikasjoner

Opprinnelig var " Silverado " betegnelse brukt for å betegne høyere nivå trim som var tilgjengelig på Chevy C og K pickups 1975-1999 . I 1999 ble Silverado introdusere å erstatte den populære C /K -serien. I 1986 gjorde C /K modeller med Silverado trim ikke se noen endringer i spesifikasjoner annet enn en ny spjeldhus innsprøytningssystem . Motor

motoren på Silverado har en 4.3L V8 med opp til 200 hestekrefter . Den fire-trinns girkasse leveres standard som en automatisk . Tohjulsdrift er standard , med en firehjulstrekk alternativet. Servostyring , strøm bremser og cruise control er standard . Spjeldhus innsprøytning er et nytt tillegg for 1986 -modellen . Standardversjonen bruker blyfri bensin , med en diesel alternativet tilgjengelig . Motoren i seg selv er en dobbel overliggende kamaksel laget av støpejern med aluminium topplokk .
Utvendig

Akselavstanden av Silverado er 118 inches . Den har en dual eksosanlegg . Det kom opprinnelig med en montert krom støtfanger og dekk med aluminiumsfelger . Silverado har to sports speil standard også.
Interiør

Innsiden av Silverado er teppebelagte og tre kornet . Setene er laget av lær og er regulerbar . Et instrument måler med klokke er standard . AM /FM -radio er inkludert, er som en CD-spiller . Air conditiioning er standard .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142827.html

Previous:
Next:

Trucks