Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1956 GMC Trucks Spesifikasjoner

1956 innlemmet et år med arbeid som gjøres vesentlige endringer i GMC lastebil merkevare, som eies av General Motors. Leter du etter en økning i markedsandel, lagt GMC mer styrke til motoren, redesignet aksler og transmisjon, og lagt til en 12-volts elektrisk system for bedre belysning for å tiltrekke seg kunder. Likevel år senere, de mest merkbare funksjonene på GMC '56 er den unike fremre rør grille og kort boks lastebil seng som fulgte med bilen. Motor Detaljer

Aksjen motor pumpet ut seks sylindre igjen av strøm, som gir pålitelig ytelse og pålitelighet som var forventet av GMC lastebiler ved returnerende kunder.

1956 GMC 100 og 300-serien pickup lastebiler veide inn på en 1/2-ton. Motoren i både lastebil modeller målt ca 270 kubikk inches og satt ut mellom 120 og 130 hestekrefter, avhengig av turtall på den tiden.

En kraftigere åtte-sylindret motor ble også produsert på samme tidspunkt i 1956 , produserer opptil 180 hestekrefter. Størrelsen på denne motoren nådd så mye som 288 kubikk inches.

550 og 600 serie lastebiler flyttet med en enda sterkere åtte-sylindret motor som dyttet ut 210 hestekrefter og hadde opp til 324 kubikk inches i forskyvning.

Transmission and Bremser

overføring for GMC lastebiler i 1956 brukte en tre-trinns design. Lastebilen ble bremset ned av strøm bremser, en ny tilnærming i lastebil bremsesystemer, som tidligere bare brukt vanlig wiretrekk systemer for aktivering trommelbremser.

Drivlinje ble slengt i tillegg. Fjorårets modell hadde et dreiemoment tube drivlinje. De 1956 lastebiler begynte bruken av GMC uteområdene drivakselen. Denne nye designen gjort det mye enklere for mekanikere å komme inn i systemet for å utføre reparasjoner.
Fjæring og hjul

Suspension ble ombygget for å løse styrke og vibrasjoner av de sterkere 1956 GMC motorer blir utstyrt i lastebil linje. Road Shock Spjeld (RSD) Suspension ble opprettet og installert på lastebilene med håp om å gjøre turen mer lik en personbil enn en last lastebil.

Ekstra tilbehør endringer på '56 lastebil inkludert blinklys, forbedrede bak speil på lastebilen dører, elektriske vindusviskere og bedre belysning på grunn av en ny, lysere 12-volts elektrisk system.

I hjulet verden, tok GMC en ny vending og begynte å innlemme slangeløse dekk på sine lastebiler for første gang i 1956. Men noen kunder fortsatt foretrukket slanger, så et alternativ for tubed dekk ble fortsatt holdt tilgjengelig gjennom forhandlere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142814.html

Previous:
Next:

Trucks