Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer lastebil Tilhengerfester

Når en lastebil seng er for liten for en haling jobb, lastebil eiere bruker haker å taue tilhengere, båter, biler og andre tunge belastninger. De fleste typer uhell er organisert i fire klasser, som er utpekt i henhold til brutto tilhengervekt og tunge vekt. Tunge vekt er vekten som er plassert direkte på tilhengerfestet. Klasse II

klasse II uhell er designet for pickups og brukes til lettere tauing. Typiske laster på disse enkle uhell inkluderer snøscootere, små båter og kanoer, motorsykler og små camper trailere. Disse uhell kan håndtere opptil 3500 pounds brutto tilhengervekt (totalvekt).
Klasse III

klasse III lastebil uhell er tyngre plikt uhell som kan håndtere opptil 5000 pounds brutto tilhengervekt og 500 pounds av tunge vekt. Dette er den omtrentlige vekt av en 24-fots båt tilhengeren.

Et eksempel på en klasse III vanskelighet er mottakeren hitch.This vanskelighet har et avtakbart montere ball eller ball plattform som har en åpning som selv med støtfangeren. Størrelsen av ballen bestemmer mengden av vekt som kan slepes. I forbindelse med mottakeren stikk er vekten distribuere stikk, som består av to våren barer som distribuerer tungen vekt blant alle trailer og trekkvognen aksler. Vektfordeling uhell bidra til å gi svaie kontroll.

Klasse IV

klasse IV uhell er designet for bruk på full størrelse lastebiler og kan håndtere opptil 10.000 pounds GTW. Disse haker inkluderer vanligvis festebraketter som distribuerer vekten jevnt over hele rammen på trekkvognen. Dette bidrar til å unngå en ujevn belastning blir plassert over suspensjon eller drivakselen til trekkvognen.
Klasse V

Class Five haker også heavy-duty festebraketter som distribuerer vekt sammen lastebilens ramme. Disse haker er laget for å trekke laster over 10.000 pounds totalvekt imponerende 1200 pounds av tunge vekt. Klasse V uhell er primært brukes til tung last for eksempel biler, større båter, hest trailere og bobiler.

Et eksempel på Class Five stikk er svanehals. Svanehals uhell har ramme skinner som monteres over pickup lastebil bakakselen og ned gjennom lasteplanet på rammen parentes av pickup lastebil. De bruker en ball som er plugget i skinnene for å koble tilhengeren til tauing lastebil. Selv om ballen må være høyere enn lastebilen sengen for å legge til tilhengeren, nyere svanehals modeller folde ned i lasteplanet. Disse uhell kan bære opptil £ 25,000. GTW og vanligvis krever profesjonell montering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142804.html

Previous:
Next:

Trucks