Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Dodge Ram Bilberging Instruksjoner

hauling tilhengere, som for eksempel hest tilhengere og båthengere, er avgjørende for rekreasjon. Men cargo tilhengere hjelpe bære verktøy og andre nødvendige forsyninger for arbeid. Derfor er det viktig å ha en lastebil som bærer lasten sikkert og effektivt. 2010 Dodge Ram har flere ekstra funksjoner som gjør tauing tryggere. De inkluderer Electronic Range Select, trailer Sway Control, bakkestartassistent, bedret bremsekraft og en nydesignet tilhengerfeste. I tillegg har hver Dodge Ram en bestemt slepekapasitet som må følges for å sikre trygg hale. Du trenger
Bruksanvisning
Vis flere instruksjoner
en

Locate brutto trailer vekten av tilhenger eller annet objekt du er haling med Dodge din. Vanligvis er den bruttovekt gravert på tilhengeren notert på bruksanvisningen for tilhengeren. Sjekk din Dodge bruksanvisningen og pass på at lastebilen er vurdert for haling bæreevnen. For eksempel er 2010 Dodge Ram 1500 tohjulsdrift vurdert til haling £ 6600.
2

Finn ball størrelse som samsvarer med trailer og sørg for at du bruker denne ballen på trekkrok. Tilhengerens ball størrelse bør være oppført på tungen. En vanlig ball størrelse er 2 1/2 inches. De fleste Dodge lastebiler kommer standard med en klasse IV trekkrok, som regnes som heavy duty og haler opp til £ 7500. Kontroller stikk og sikre pinnen holder den på plass.
3

Tilbake Dodge opp til tungen på traileren. Stopp med ballen plassert direkte under den runde delen av tilhengeren tungen.
4

Senk trailer ved å vri på tilhengeren kontakten til tungen hviler fast på ballen. Fortsett å dreie pluggen til alt er av veien opp. Fest det på tilhengeren med låsen som holder den opp. Låse tilhengeren sikkert på ballen ved slipping toppen i lås. Fest den med pinnen.
5

Plug tilhengeren lys og bremser inn i fireveis trekkrok forbinder med sele som er bygd inn i 2010 Dodge støtfanger. Hvis du har en annen årsmodell, finn kablingskontakt under støtfangeren eller i sengen av Ram. Sjekk lysene før hauling trailer og sørge for at de fungerer ordentlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142803.html

Previous:
Next:

Trucks