Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer du et belte på en 1995 Nissan Pickup Truck

Stasjonen belte på en 1995 Nissan lastebil er det langt belte koblet til alle motor trinser. Drivremmen krefter komponenter på motoren som servostyring og dynamo. På dekselet over radiatoren vil være et lite diagram som viser deg hvordan du kan lede beltet til alle motor trinser og plasseringen av spenningen skivene. Du trenger en grunnleggende verktøy og et godt opplyst arbeidsområde. Du trenger:
Justerbare tang
Vis flere instruksjoner
en

Koble tang til metall arm på forsiden av spenningen skivene. Trekk trinsehjulet mot fronten av motoren ved hjelp av tangen inntil beltet løsner. Når du trekker spenningen trinse, vil det lille hjulet på bunnen av spenning skivene løsner beltet, slippe spenningen på beltet.
2

Trekk stasjonen beltet av motoren trinser. Sett den gamle stasjonen beltet til side ut av veien.
3

Plasser den nye beltet på laveste motorremskiven. Les diagrammet og veilede den nye belte rundt de ekstra trinser og opp til spenningen skivene i henhold til diagrammet.
4

Trekk spenning trinse mot fronten av motoren ved hjelp av tang. Plasser det nye drivrem på trinsehjulet og frigjøre trinsehjulet langsomt mot baksiden av motoren. Fjern tang fra spenningen skivene og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142801.html

Previous:
Next:

Trucks