Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan identifisere Transmissions i '94 Chevy Trucks

En rekke sendinger ble brukt på 1994 Chevrolet lastebiler. Sendingene inkludert automatiske modeller 4l60 og 4L80, Borg Warner T5 manuell og New Venture manuelle modellene 3500 og 4500. Disse overføringer hver krever en annen visuell identifikasjon prosessen, men lokalisere Merkelappen festet til førerens side av overføringen tilfelle er en start. Siden denne taggen kan eller ikke kan være tilstede, visuelle metoder er nødvendig for identifikasjon. Å ha en manuell eller automatisk girkasse bestemmer tiltak som skal iverksettes. Instruksjoner
en

Finn ID-taggen. Normalt klinket til overføring tilfellet identifiserer denne taggen overføring etter modellnummer. Automatiske girkasser inkludere en del av kjøretøyet identifikasjonsnummer, eller VIN, som kan tilpasses den VIN-kode funnet på nedre venstre hjørne av førersiden dashbordet. Ifølge Motivegear.com, Borg Warner T5 modell tall begynne med "1352".
2

Vis pannen ligger på bunnen av 4l60 og 4L80 automatiske girkasser. Ifølge Malibu Racing.com har 4l60 en firkantet panne med 16 bolter. Den 4L80 har en rektangulær panne med en avrundet hjørne og 17 bolter fester pan til sendingen.
3

Identifiser New Venture 3500 og 4500 visuelt. Ifølge Motivegear.com har NV4500 en støpejern casing med en aluminium skifte dekselet på toppen. Bell boliger er ikke integrert i overføring og advarsel etiketter kan være knyttet til overføring spesifiserer bruk av Castrol Syntec væske bare. Den NV3500 er en all-aluminium casting med bjelle boliger integrert i sendingen.
4

Identifiser Borg Warner T5. The Borg Warner T5 er en femtrinns, "toploading" girkasse med en firkantet vaffel-mønster aluminium casing. Et avtagbart toppdeksel, slik at tilgang til overføring identifiserer en "Toploader." T5 er illustrert på Motivegear.com 's Innenriks Truck Transmission Guide.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142799.html

Previous:
Next:

Trucks