Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan gjør jeg Tow Med en Duramax?

General Motors lanserte Duramax motor i 2000. Over 1,3 millioner Chevy og GMC lastebiler inneholder kraftige motorer. I 2011 lanserte General Motors en enda kraftigere 6,6-liters turbo motor for bruk i sin heavy-duty GMC Sierra. De 6,6-liters dieselmotor priser på 397 hestekrefter ved 3000 rpm, noe som gjør det til et utmerket hauling kjøretøy for store verktøyet trailere og hest trailere. Du trenger
Hitch
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser lastebil. Tauing understreker lastebiler, selv de med kraftige motorer som Duramax. Mens lastebil eier kan kontrollere lastebil, det er tryggere og mer effektivt å få en mekaniker til å se det over. For første gang tårn, bruke litt tid på å snakke med mekaniker eller en annen erfaren person om haling.
2

Installer stikk. En gooseneck stikk, plassert på lasteplanet, eller støtfanger pull stikk, som ligger på under støtfangeren, både dress lastebiler. Hummers krever en støtfanger pull stikk. Haker er kategorisert etter klasse, som bestemmes av vekten kapasiteten på stikk. Duramax lastebiler typisk hale mellom £ 6,500. og £ 10,500. Andre faktorer minimere eller maksimere lastebilens hauling evne. Å fastslå den eksakte slepekapasitet av lastebilen, ta kontakt med bilens manual eller produsentens hjemmeside.
3

Hitch tilhengeren til lastebilen ved sakte sikkerhetskopiering til tilhengeren tungen, samkjøre stikk ball med trailer kopling. Senk trailer på ballen med sveiv. Fest kopling og feste tilhengeren kjedene til baksiden av støtfangeren eller stikk. For svanehals tilhengere, senke lasteplanet døren. Det krever øvelse for å få dette riktig på første forsøk. En annen person kan direkte driveren fra baksiden av lastebilen å lette haiket tilhengeren raskere.
4

Plug lysene inn i trailer gjennom lastebil plugg, som ligger nær stikk. Slå på en nødblinkelyset, deretter bekrefte at lysene på tilhengeren arbeider. Prøv bremsene og be en assistent for å bekrefte at tilhengeren bremselys fungerer.
5

Sett bilen i stasjonen og forsiktig bruke gasspedalen. De første stasjonene med tilhengeren skal ligne de første par ganger føreren noensinne fikk bak rattet i et kjøretøy. Lær hvordan lastebilen reagerer på bremsene og hvordan hengeren tar svinger før du går inn i trafikkerte områder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142796.html

Previous:
Next:

Trucks