Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

GMC Envoy XL Specs

The GMC Envoy XL er en full-size SUV beregnet for folk som transporterer store grupper til skolen eller fotball, eller transport last til arbeidsstedet eller campingplassen. The Envoy tilbyr en kraftig V-8 motor med ekspansiv sitteplasser og lagringskapasitet. The Envoy har et takstativ og tre rader med seter for å håndtere lasten eller barna. Ytelse

åtte-sylindrede 4,2-liters motoren har 275 hestekrefter. Motoren har en 3,664-tommers bar og 4-tommers hjerneslag. Den 10.3 kompresjon, doble overliggende kamaksler og variabel kamaksel er sentrale trekk ved utsending XL motor. Bilen bruker 87-blyfri bensin og får 20 miles per gallon på motorveien og 17 miles per gallon i byen. Drivstofftanken rommer 25 liter. The Envoy XL har en ekstra oljekjøler og overføring kjøligere.
Bremser og fjæring

The Envoy XL benytter en fire-hjuls ABS bremsesystem, inkludert fire skivebremser. ABS-systemet benytter elektronisk antispinn. The Envoy har en full-størrelse reservehjul på en stålfelg. Bilens hjuloppheng foran har spiralfjærer og en stabilisator bar. Den bakre bjelke suspensjon benytter også spiralfjærer og en stabilisator bar.
Utvendig

Envoy kropp har sidedekorlister og støtfangere foran og bak matche body paint farge. Chrome er markert på siden av kroppen. Det er dagtid kjører lys og fører og passasjer makt dører og speil. The Envoy er 207,6 inches lang, 74,7 inches bred og 75,5 inches høy. Bilen har åtte inches bakkeklaring og har en 129-tommers akselavstand. Bilen har tåkelys foran med halogen pære frontlykter. Det luksuriøse trim carbon fiber look er på dører og dashbord. Takrails og en bakre plattform trinn er også inkludert. Det er farget glass er på hytta, side og bak. En slep pakke er inkludert
standardfunksjoner

Standard funksjoner inkluderer:. Strømuttak, cruise control og kjørecomputer. En strøm bagasjerommet og løft gate gjør lasting enklere. En nøkkelfri adgang, elektriske vinduer og kjøretøy informasjonssenter er også standard. Automatisk på frontlykter og makt låser er også inkludert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142762.html

Previous:
Next:

Trucks