Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan koble opp en Tilhengeranordning

Hvis du skal hale rundt en trailer, enten det er et rekreasjons trailer eller bare brukes til transport, du kommer til å trenge to ting: en bil som kan hale sa trailer , og kunnskap om hvordan å koble tilhengeren til nevnte kjøretøy. De fleste tunge lastebiler og flere mindre er i stand til å trekke tilhengere av ett eller annet slag, med større kjøretøy å kunne - som man kunne forestille seg - trekk større tilhengere. Instruksjoner
en

Fest riktig størrelse ball-tilkobling til bilens tilhengerfeste. Pass på at du fester ballen ned med låsepinnen som følger med sa ball
2

Back bilen opp til fronten av tilhengeren -. Eller, hvis hengeren er lys nok, trekker trailer til baksiden av kjøretøyet.
3

Løft den fremre delen av tilhengeren opp langt nok slik at det kan gjøres opp ned på ballen. Hvis tilhengeren er lett nok, kan dette gjøres for hånd. Ellers vil trailer mest sannsynlig har en jack i fronten av tilhengeren.
4

Settle hengerfestet ned over ballen. Sørg for at kroken setter seg ordentlig over ballen.
5

Skru ned låsemekanismen på hengerfestet. Dette er vanligvis enten en spak-lås eller en vri ned låsen som holder tilhengerfestet til ballen. Stram det ned så mye som mulig for å sikre at tilhengeren ikke kommer av ballen under transporten.
6

Sett trailer lys pluggen inn i trailer lys socket henhold til bilens støtfanger.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142754.html

Previous:
Next:

Trucks