Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Spesifikasjoner av 2002 Mazda Titan

Alle har sin favoritt-merke lastebil, men Mazda Titan har en kultstatus både her og i utlandet . Dette Odd ser lastebil selges nesten utelukkende i Japan , og har blitt omdøpt , men du vil fortsatt finne nettsteder dedikert til det . Time Frame

Den første generasjon av Mazda Titan ble opprettet i 1971 . Generasjoner 2 til 4 ble opprettet 1980-2004 . I året 2004 ble lastebilen rebranded Isuzu Elf . Denne lastebilen er i sin sjette generasjon , og overlevde under Isuzu navn.
2002 Spesifikasjoner

2002 Titan var en del av den fjerde generasjon fra Mazda , kort tid før det ble omdøpt som Isuzu Elf . Dette var et nyttekjøretøy , utgitt i mai 2000 . Den hadde en Bushido motor og en ett tonns nyttelast. Det er en diesel kjøretøy . Valget av motoren er enten en fire eller seks sylinder , antatt å være av Perkins, ifølge MazdaTitan.com . I de tidligere versjonene , det var et utvalg av bakre ender som inkluderte en seng , skuff toppen eller hydrologiske jekken .
Hvem kan kjøre ?

Mazda Titan fortsetter å bli produsert og solgt til kommersielle formål. Det er for tiden inne i sin sjette generasjon, og er bare tilgjengelig i Japan .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142753.html

Previous:
Next:

Trucks