Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte bremsene på en 2007 Tundra

En Toyota Tundra er en full-size pick-up truck med en stor høy produksjon åtte-sylindret motor. Utstyrt med fire skivebremse setter Tundra er bremseklossene ligger inne i hver bremsekalippernes, som er bak hvert hjul. Du trenger
Tire jern
10-tonns gulv jack
En jack stå
Ratchet sett
Bremsekalipper verktøyet
nye bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på et plant underlag og slå av tenningen. Løsne de fem hjulmuttere på forsiden venstre hjul med dekk jern, snu mot klokken. Plasser jack direkte bak rattet under den tynne metall kanten på rammen.
2

Hev rammen av bakken med jack. Plasser en jack stå under tynne metall kanten på rammen og senk rammen på støttebenet. Fjern lug nuts og hjulet fra rammen.
3

Tillat rotorene og kalipere avkjøles helt før du fortsetter. Løsne boltene på baksiden av bøylen, med skralle og tilsvarende kontakten fra skralle sett. Løft opp på bøylen for å fjerne det fra rotoren er rammen.
4

Trykk metallklemmene på bremseklossene mot innsiden av bøylen og skyve dem ut. Plasser bremsekalippernes verktøy i bøylen, posisjonering metall ventilløfteren på stempelet og metallplaten på motsatt side av bøylen.
5

Vri håndtaket på bremsen verktøyet mot høyre til bøylen er stempelet tvinges tilbake inn i bøylen. Skyv den nye pads i bøylen. Plasser bøylen på rotoren er rammen og stram boltene. Plasser hjulet på rammen og erstatte hjulmuttere. Hev rammen med jack, fjerne støttebenet og senk rammen til bakken. Trekke til mutrene ved hjelp av dekk jern, dreiing med klokken.
6

Gjenta trinn 1 til 5 for lastebilens andre bremser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142749.html

Previous:
Next:

Trucks