Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan gjør jeg i baksetet på en Ford Extended Cab mer komfortabel?

Ford lastebiler er et ikon av den amerikanske bilindustrien. Kjent for å være "Ford Tough", Ford lastebiler representerte all-amerikansk cowboy ideelt, med tøffe og robuste lastebiler som motorene ble spekulert å vare evig. Utvidet drosjer kan bli funnet i en rekke Ford lastebiler, spesielt nyere modeller. Utvidet drosjer gir ekstra sitteplasser for to personer i lastebilen, gjemt tett bak fører og passasjer seter. De utvidede drosjer vil noen ganger sine egne dører, men ofte forsetene vil kaste seg ned slik at passasjerene kan gå inn gjennom fordørene. Du trenger
Puter
Seat dekker
Window skjermen
Vis flere instruksjoner
en

Dekk setene i den utvidede førerhuset med setetrekk. Velg et mykt stoff, for eksempel en fleece eller jersey, å være glatt og behagelig på huden.
2

Legg små puter til området for passasjerene å plassere bak hodet, nakke, rygg eller de under sine føtter. Dette kan hjelpe dem til å oppnå en mer komfortabel kjørestilling.
3

Flytt seter foran førerhuset fremover og plassere ryggen av stolene oppreist. Dette vil skape maksimal mulig plass for den utvidede førerhuset.
4

Plasser varmeapparat eller klimaanlegg ventilene å blåse mot baksetene for å holde passasjerene i den utvidede førerhuset på en mer behagelig temperatur .
5

Mount skjermene på de utvidede traktorens vinduer for å blokkere gjenskinn fra solen fra å lage passasjer visjon ubehagelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142735.html

Previous:
Next:

Trucks