Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lese en VIN nummer i en GMC

Decode din GMC Vehicle Identification Number å tyde bilens spesifikasjoner. En VIN er mer enn et sett med tilfeldige tall. Det er mer som en automotive språk. Enda viktigere er en bils VIN sammenlignes med en human genetiske kode i at ingen to vil være den samme. Du kan lære hvor bilen er fra, hva slags motor det har, sin produsent og modell år. Du kan lære alt dette og mye mer bare fra dekode VIN. Instruksjoner
en

Finn Vehicle Identification Number på GMC. Mest sannsynlig vil det være på bunnen av frontruten på førerens side. Et annet sted kan det være er på motoren, det kan være en plate som er festet til motor som har VIN stemplet på den. Hvis du fremdeles ikke finner VIN, vil det være på et klistremerke stemplet på innsiden av døren på førersiden.
2

Skriv VIN ned nøyaktig slik du ser det. Dobbeltsjekke for å være sikker på at du har skrevet tallet riktig. En feil tall vil stoppe deg fra å være i stand til å dekode spesifikasjonene til bilen din.
3

Bruk en datamaskin med Internett-tilgang og besøke nettstedet decodethis.com. Ser øverst på siden for der det står "Enter VIN her."
4

Skriv inn din VIN og trykk "Decode". Rull nedover på siden for å lese alle spesifikasjonene til GMC kjøretøy.
5

første tegnet i VIN representere landet ditt GMC er fra. Siden GMC er en amerikansk bil, vil det første tegnet være enten 1 eller 4. Hvis det skjer for å være fra Canada, bør det første tegnet være en 2. Det andre tegnet representerer produsenten. Det bør være en G for General Motors. Det vil være en 7 for GM Canada. Det tredje tegnet representerer den type kjøretøy. Tegn fire til åtte er Vehicle Descriptor avsnitt eller VDS. VDS beskriver kjøretøy funksjoner som motor, kroppstype, modell og serie. Den niende tegnet er kjent som kontrollsiffer, og det brukes til å sjekke VIN nøyaktighet. Dette tegnet er å sikre at ingen to biler vil ha samme VIN. Den tiende tegnet identifiserer årsmodell. Den ellevte tegnet identifiserer bilens montering av anlegget. Tegn 12 til 17 er for produsent bruk og de er kjent som Vehicle Identifier seksjon. Disse tegnene hjelpe produsenten identifisere bilen som det ruller av samlebåndet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142733.html

Previous:
Next:

Trucks