Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow Med en Tilhengerfeste

Når biler bryte ned, kan tauing regninger være kostbart. Koble et slep bar på baksiden av lastebilen er en mer rimelig måte å transportere et kjøretøy. Tow barer er festet til rammen av kjøretøyet. Selve trekkstang selv ligger under den fremre hjulaksel av kjøretøyet. Stroppene benyttes for å sikre at hjulene til trekkstangen for å hindre kjøretøyet fra å sprette ut av trekkstangen. Du trenger
lastebil eller SUV
Sikkerhet stropper
Portable trailer lights
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen bak og i tråd med trekkvognen.
2

Drive bilen blir tauet sakte over tilhengerfeste så baren sitter bak forhjulsakselen.
3

Plasser tilhengerens i fri slik at dekkene spinn uten motstand.
4

Lås bena og sikkerhet stropper på slep bar til forhjulene på tauet kjøretøy. Vend låsen på hver side av tilhengerfeste med hånden for å låse bar på plass. Pakk sikkerhet stropper rundt og over toppen av hvert dekk og sveiv stroppene ned for å sikre forhjulene. Crank vinsjen på slep bar å løfte den fremre enden av tauet bilen opp fra bakken. Trykk og plassere vinsjen lås ned for å feste slep bar.
5

Fest bærbare trailer lys til tilhengerens og sett trailer lys støpselet i kontakten på baksiden av kjøretøyet. Denne vil lyse opp tilhengeren lyser når tauing lastebil bremser eller signaler.
6

Drive trekkbilen sakte. Når du bruker pausene, husker du bærer mer vekt enn vanlig så sakker vil være litt vanskeligere. Bruke bremsene tidligere enn du normalt ville gjort for å gi tid til å trygt komme til en stopp. Vær forsiktig når du svinger. Kjøretøyet vil være dobbelt så lenge som normalt så ta store svinger når du svinger.
7

Fjern slep bar når du har nådd ditt bestemmelsessted. Løft og slipp vinsj lås med hånden din og sveiv vinsjen ned for å returnere den fremre enden av trekkvognen til bakken. Trekk tilbake og slipp sveiv for å fjerne stroppene fra hjulene. Vend og slipp tilhengerfeste låsene på begge sider av tilhengerfeste.
8

Start tauet bilen og plassere utstyr i revers. Reversere bilen før du har ryddet tilhengerfeste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142730.html

Previous:
Next:

Trucks