Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er de forskjellige Gears i en Silverado?

The manuell girkasse i en Chevrolet Silverado drives av en driver-styrt clutch, som ligger ved siden av bremsepedalen. Girstangen er plassert på høyre side av rattet, identifisert av tilhengeren og pilen symbol på forsiden av spaken. Å flytte gjennom girene, har sjåføren ned clutchen å forskyve makt til det neste giret mens du flytter girspaken inn i neste posisjon. Første, andre og tredje Gears
håndbøker kan tilby et større utvalg av tannhjul enn en automatisk girkasse, som vanligvis bare har fire gir.

De tre første girene er det mest grunnleggende i manuell girkasse konstruksjon. Flertallet av biler er ikke bygget med færre enn tre tannhjul. I en fem-trinns girkasse, men slik som det Silverado-tallet, de tre første girene omfatte et smalere turtallsområde enn sine tre-eller fire-trinns kolleger. Dette krever skiftende tannhjul oftere, men det betyr også at bilens utstyr er spesielt laget med et mindre utvalg av hastigheter i tankene, noe som resulterer i en mer finstemt overføring. Lavere gir også mulighet for sjåføren å utnytte motorens effekt og samtidig beholde en lav hastighet. Dette er ideelt for kjøring med tung last eller teste motorens omdreininger i minuttet.
Fjerde og femte Gears

høyere gir sikre at kjøretøyet kan nå høyere hastigheter med lavere andel av energi (drivstoff) utgifter. På denne måte benytter den Silverado færre omdreininger per minutt fordi trucken bare behov for å opprettholde sin treghet, i stedet for å bygge opp til hastighet. I tillegg fører dette også til bruk av motorens kapasitet på hastighet heller enn på hestekrefter, noe som betyr at Silverado sin slepekapasitet vil være begrenset.
Reverse og Neutral

Flytte Silverado i revers fører til et ekstra gir for å flytte på plass, som skiller seg fra de alltid-engasjert bevegelse fremover tannhjul.

Fordi flertallet av girene i en Silverado produsere bevegelse fremover, bakover og nøytral er unike i at deres bevegelser ikke er registrert på lastebilens speedometer. Neutral er den mest foretrukne utstyret der å parkere, som motorens effekt momentum er koplet ut. Videre må sjåførene stoppe bilen og gå gjennom nøytral for å skifte tannhjul i revers. Dette er fordi revers i Silverados går uten hjelp av en samtidighet, i motsetning til de forover. Derfor må bilen stoppet for å tillate for den omvendte tannhjulet seg skyve inn mellom de normalt utkoplede gir bakover. Dette er i direkte opposisjon til de forover, som er engasjert hele tiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142726.html

Previous:
Next:

Trucks