Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow en 2007 Toyota Tacoma

The 2007 Toyota Tacoma er en kompakt eller mid-size pickup lastebil med en solid bygge og off-road egenskaper, ifølge Edmunds.com, og sleping det, forutsatt at du har de riktige verktøyene og ta forholdsregler, er ikke en vanskelig oppgave. Lastebilen har en vekt på 5000 pounds, en egenvekt på 3,380 pounds og en maksimal nyttelast på 1,620 pounds, ifølge Motor Trend, så du blir nødt til å ta disse tallene med i betraktningen når du velger en passende trekkvognen. Du trenger
trekkvognen
Dolly eller slepetau eller kjede
Strap
tauing speil
Ekstra lys
Logg
Vis flere instruksjoner

1.

Velg en bil som har nok kraft til å slepe en Tacoma. Finne slepekapasitet av bilen er lett hvis du kan finne VIN plate, som er under panseret, som forklart av det britiske Department of Transport.
2

Fjern så mye last som mulig fra Tacoma eller sikre lasten du ønsker å bære er jevnt fordelt. Ved sleping, er det best å redusere vekten på kjøretøyet som skal slepes for å redusere drivstofforbruket og å etablere gode sikkerhetsrutiner
3

Overstyr parkering lås på overføring;. Dette gjør du å sette bilen i fri under tauing.
4

Legg i lastebil på en drive-hjul dolly slik at kjøretøyet følger deg i en rett linje, som er trygt og effektivt. Sikre tilkoblinger nøye ved å følge spesifikke produsentens instruksjoner. Hvis du foretrekker å ikke bruke en dolly eller ikke har en, kan du feste et slep kjeden fra stikk på baksiden av trekkvognen til Tacoma, slik at du dobbel-loop det for ekstra styrke og sikkerhet.

5

Fest rattet med en stropp eller lignende posisjonert klemme heller enn å stole på tenningslåsen. Dette er en trygg og effektiv slepingen som det er mindre sjanse for at lastebilen vil begynne å snu overdrevet som du prøver å flytte den.
6

Installer tauing speil på slep kjøretøyet foran. De er vanligvis laget for å holde ut lenger enn de eksisterende eksterne speil slik at du har større synlighet, klarering og muligheter for manøvrering. Legg et tegn som tyder på bilen taues.
7

Test at alle lysene fungerer før du begynner slepet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142716.html

Previous:
Next:

Trucks