Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner en Ford 7.3 Turbo

Den 7,3-liters dieselmotor Ford brukte i sine kraftig pickup lastebiler til 2003 er faktisk produsert av Navistar. Denne motoren, kjent som Powerstroke, er turboladet for å styrke sin effekt. Montert på toppen av motoren, bruker turboladeren eksosgasser for å presse et høyt volum av luft inn i motorens inntak. Denne introduksjonen av luft fører til at drivstoff til å brenne mer effektivt med mindre røyk fra eksosrøret, samtidig som vi skaper mer kraft og dreiemoment. Du må kanskje fjerne en utslitt eller defekt turbo fra motoren for reparasjon eller utskifting. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
skralle
rene filler
Spårskruvmejsel
Penetrating væske
Vis mer Instruksjoner

1.

Åpne panseret, og koble de negative batteripolene fra begge batteriene ved å løsne klemmene med en skiftenøkkel og løfte dem rett opp. Skyv de negative kablene til side.
2

Finn stor svart turbolader inntak rør på toppen av motoren. Trekk den lille grønne slangen fra røret, og skyve den til side. Lokaliser støpt aluminium "X" rørstykket rett foran turboladeren på toppen av motoren. Unbolt boost kontroll modul fra røret med en skiftenøkkel, og skyve den til side. Skru fra hverandre temperatursensor ledningene fra "X" rør med en liten skiftenøkkel. Trekk ledningene fra sine monteringsskruene, og skyve dem til side. Trekk eventuelle gjenværende slangene fra "X" rør i forberedelse til røret fjerning.
3

Løsne klemmene på hver ende av "X" rør med en stuss og skralle. Skyv slangene utenfor hver ende av røret, og løft røret rett opp fra motorrommet og legg den til side. Stuff rene filler inn i nå-eksponerte inntak rør for å hindre fremmedlegemer ikke kan falle inn i åpningene.
4

Løsne klemmen som fester eksos down-pipe fra turbo med en 7/16-inch socket og skralle. Lirke røret fra turbo med en stor flat skrutrekker. Spray penetrerende olje på 7/16-inch klemme bolt på turbo innløpet pipe, og la den suge i. Løsne bolten med en stuss og skralle.
5

Plasser hånden under turbolader , og løsne kontroll stang fra styrestaven sveiv ved å skyve den mot turbo pidestall basen. Trekk den lille røde slangen fra turboladeren aktuatoren, og skyv den siden. Løsne og fjern de to boltene som fester turbo til sokkelen med en stuss og skralle. Løft turbolader rett opp, og ta den ut av motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142673.html

Previous:
Next:

Trucks