Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1934 Ford Flatbed History

The V8 -drevet 1934 Ford Flatbed Truck ble en av de mest berømte biler av den store depresjonen , takket være sin pålitelighet og allsidigheten. Det var like populære blant samlere , konservatorer og varme Rodders . Origins

Henry Ford introduserte den første masseproduserte V8 motor to år tidligere , slår den nå legendariske Lille Deuce Coupe . I 1934 lastebilens makt ble økt til 85 hestekrefter , og med en listepris på $ 660, ble utforme sitt eget rykte som en fungerende lastebil og til slutt blant Amerikas ungdom .
Popularitet

Trucks var veldig utilitaristisk biler : De var ment for å jobbe og haling . 1934 Ford Flatbed var ikke annerledes , finne bruk som en stake seng lastebil og som en bergingsbil . Men lastebilen også funnet nåde som en Pro gate Rodder , takket være sin endearing stil og tilgjengeligheten av deler. Det har også alltid vært en høy etterspørsel gjenstand for skala modellbyggere .
Trivia

Legendary TV talkshow verten Jay Leno , som eier mer enn 200 klassiske biler , lastebiler og motorsykler , begynte spark sin hobby med en 1934 Ford V - 8 lastebil som han gjenopprettet seg selv i en alder av 14 år. I dag er nå sjeldne 1934 Ford Flatbed Truck henter $ 50,000 eller mer på auksjoner .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142635.html

Previous:
Next:

Trucks