Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Air Brake Kompressor Spesifikasjoner

Trykkluft-luft-teknologi er brukt i ulike programmer, inkludert de bremsesystemer på busser og trailere. En luft brems kompressor består av sylindere, motorer og stempler. Noen av disse kompressorene er utstyrt med luftflasker som har som formål å holde i luften innenfor et forhåndsinnstilt trykk rekkevidde. Over stempelet, har kompressoren en innløps-og en utløpsventil laget av tynne metall-klaff. Press

Air brake kompressorer er drevet av motorer i biler og er designet for å overføre kraft til luft bremsesystem. De kan nå et trykk på 115 to135 psi. For å stoppe press fra økende, kompressorer har en trykkbryter innarbeidet. Luften som befinner seg i tanken styres via en regulator som drives av brukeren, som kan kreve luft av bestemt trykk i en gitt tidsperiode. Air brake kompressorer har også målere for å tillate overvåkning av lufttrykket i tanken og lufttrykket blir levert til brukeren.
Sylindre

Mest luft brems kompressorer har to sylindre som er lik de av en motor. Den første sylinder tjener formålet med å pumpe luft inn i den andre sylinder, mens den andre sylinder virker til å øke trykket av denne luft. Air brake kompressorer har guvernører som har som formål å kontrollere maksimum og minimum lufttrykk i systemet.

Smøring

smøremidler er laget for å kjøle og smøre mobile deler av en luftkompressor. Hovedmålet er å forlenge sin ytelse og bruk. Smøremidlet bør være kompatibel med kompressor utstyr. Air brake kompressorer inneholde olje bad som kontinuerlig smøre lagrene og sylinder vegger under drift av veivakselen. De oljebad er kombinert med et filter og en trykkregulator og montert nær punktet i bruk.
Pressure

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142627.html

Previous:
Next:

Trucks