Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan å parkere en Traktor

Til et punkt, backing en traktor trailer er som backing en pickup lastebil med tilhenger. Imidlertid skiller en traktor trailer i at det har luftbremser og en femte-wheel-kontakt. Kombiner disse med det faktum at en traktor trailer er større enn mange folks hjem - og veier nesten like mye - man kan se at det er mye på spill når backing det. Det støttende situasjonen være forskjellig for hvert leveringssted. Imidlertid vil det være en variasjon av en av tre teknikker backing; parallell backing, rett eller vinklet backing backing. Alle disse teknikkene har ting til felles. Instruksjoner
en

Sett på bremsen og komme seg ut av lastebilen for å vurdere situasjonen. Finn ut om det er noen fareområder som hull, grøfter eller bygninger å være klar over.
2

Gjør et mentalt plan før du begynner å sikkerhetskopiere. Bestem om du skal sikkerhetskopiere parallelt, rett eller i vinkel. Bestem dine vinkler. En rett back-up er den enkleste og minst farlige. Hvis mulig, plasser lastebil slik at du kan gjøre en rett back-up.
3

Velg et sikte punkt på lasterampen som du kan se i minst ett speil. Siktepunktene er ofte malt på kaien. Hold en av de bakre hjørnene på tilhengeren rettet mot det punktet som du tilbake.
4

Slå på Varselblinklysene og starte sikkerhetskopieringen sakte. Bruk speil for å se hvor du går. Ikke len deg ut av bilen og ser bakover. Hvis du er usikker på noe, stoppe bilen, bruke bremsen og komme seg ut for å re-evaluere.
5

Sjekk alle speil og være positiv du er stilt opp riktig som du nærmer docking punkt. På dette stadiet bør du bruke fotbremsen og clutch å krype med.
6

Når du føler tilhengeren trykker gummi støtfangere, bruke fotbremsen og deretter sette på parkeringsbremsen. Slipp fotbremsen langsomt til lastebilen legger seg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142624.html

Previous:
Next:

Trucks