Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finne 2006 Ford F-150 Tilbakekalling

Bil selskaper har ofte minnes på kjøretøy for sikkerhet eller mekaniske defekter som er et produkt av dårlig håndverk eller defekte deler installert under årsmodell produksjon. Bilfirma sende ut tilbakekalling informasjon for et bestemt kjøretøy til sin registrerte eier. Men når du kjøper en brukt bil kan det være lurt å slå opp tilbakekallingen informasjon for et bestemt kjøretøy å se hva tilbakekallinger har blitt annonsert og hvorvidt bilen har vært betjent for dem. Minnes på 2006 Ford F-150 kan kontrolleres for minnes på samme måte som alle andre Ford kjøretøy. Du trenger
VIN nummer
Vis flere instruksjoner
en

Se på førersiden av frontruten langs kanten og skriv ned Vehicle Identification Number (VIN) . Hvis du allerede eier bilen du kan se i bilens vognkort som inneholder VIN-nummer også.
2

Besøk Ford Motor Company hjemmeside og se etter "Owner Services"-fanen øverst på siden. Hold musen over den og velg "Vedlikeholde Vehicle."
3

Klikk på "Check For minnes." Dette vil bringe deg til tilbakekalling side. Velg den typen kjøretøy, som er Ford, og deretter inn VIN nummer. Trykk på "Søk" knappen. En liste over minner for bilen, om noen, vil bli lagt i en liste.
4

Besøk en Ford forhandler servicesenter som vil fikse noen uadressert minnes gratis. En avtale kan være nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142601.html

Previous:
Next:

Trucks