Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få en Ombygd Tittel for lastebiler

En berget lastebil er ikke godkjent for highway bruk på grunn av en ulykke eller hendelse som gjør det utrygt. Men gjør de nødvendige reparasjoner til en lastebil som gjør det igjen trygt for highway use - basert på statens berging kjøretøy reparasjon forskrifter - gir deg mulighet til å søke om en ombygd tittel. Dette indikerer at du har fulgt de nødvendige prosedyrer og kan betjene lastebil på veien. Du trenger
Bill of sale
Tittel
erklæringen
Sertifikat for reparasjon
Application
Vis flere instruksjoner
en

Skaff bill of sale fra selger sammen med berget tittel for lastebil hvis du kjøper bilen allerede ødelagt. Dette sikrer at lastebilen ikke er stjålet og er nødvendig når du søker på en ombygd tittel.
2

Kontakt lokalisere avdelingen av motorkjøretøyer og be om informasjon om kravene for å reparere en reddet lastebil. For eksempel, krever Alabama at reparasjoner gjort til en reddet bilen må være ferdig innen en sertifisert reparasjon person med en rebuilder lisens til å få en ombygd tittel.
3

Repair lastebilen i henhold til staten retningslinjer. Ved hjelp av en reparatør kjent med statens regelverk er en god idé, siden bilen må være highway lovlig, betyr det er tillatt av staten for highway bruk. Pass på at lastebilens førerhus, seng og alle andre komponenter anses motorveien lovlig av staten. Har den rebuilder fullføre en erklæring viser en liste over reparasjoner gjennomført og lastebil deler sammen med det stedet der han kjøpte dem. Dette bidrar til å sikre at ingen stjålne deler ble brukt når reparere lastebilen.
4

Ring din lokale DMV kontoret og planlegge en avtale for en inspektør å se på lastebilen. Fylle ut søknaden kreves av staten for inspeksjon av en reddet kjøretøy. Denne applikasjonen er den samme for lastebiler og biler og inkluderer merke, modell og år av lastebil sammen med en liste over skader reparert. Dessuten krever det navnet på den personen som avsluttet arbeidet og den estimerte kostnaden for reparasjoner. Betale fastsatte avgifter for inspeksjon, som vanligvis er ca $ 50 per 2010. Levere inspektøren med affidavit fra rebuilder.
5

Besøk DMV eller inspeksjon stasjon på den dagen din avtale. Inspektøren gjennomgår listen over reparasjoner fullførte sikrer karosseriet er gjennomført i henhold til statlige retningslinjer, og avgjør om bilen er lovlig for highway bruk. Etter inspeksjonen er ferdig, utsteder han en "Sertifisering av Repair" hvis lastebilen oppfyller standardene.
6

Ta berget tittel, bill of sale og reparasjon sertifisering til tittelen hos din lokale DMV . Fortell ekspeditøren du trenger en ombygd tittel for lastebil. Hun vil fullføre en applicaiton for en ombygd tittel for lastebil med informaiton fra berget tittel og bill of sale.
7

Signer søknad om ombygd tittel levert av ekspeditøren. Vis henne en kopi av legitimasjon, for eksempel et førerkort. Betale gebyret som kreves av staten. For eksempel belaster Alabama en $ 15 gebyr for en ombygd tittel som i 2010.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142597.html

Previous:
Next:

Trucks