Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford Raptor Spesifikasjoner

Med utgivelsen av sin 2010 F-150 SVT Raptor lastebil, har Ford gitt lastebil entusiaster en smak av alt i én pakke. Raptor er mer enn bare en stygg leter ride det er nok av ekle i hva det leverer under panseret, også. Fra sin hestekrefter og dreiemoment til sine off-road egenskaper, er Raptor handler om ytelse. Selv om du ikke er en Ford person, er det ikke benektes at Raptor har specs som imponerer. Motor

F-150 SVT Raptor er drevet av en 5,4-liter, Triton, V-8 motor som genererer 320 hestekrefter og 390 fot-pounds av dreiemoment. En oppgradering alternativet er en 6,2-liters motor for enda mer hestekrefter og dreiemoment. SVT Raptor annonserer sin drivstoffeffektivitet som 15 miles per gallon i bykjøring og 21 miles per gallon på motorveien.
Suspension

Fox Racing Shox er mest kjent for sin popularitet på motocross scenen nå, de er tilgjengelig på en produksjon lastebil for første gang noensinne. Disse sjokk gir en jevn tur på veien, men er bygget med off-roading i tankene. Sammen med Raptor sin kontroll armer og off-road dekk, tilbyr lastebil 11,2 inches av reiser i forstillingen, og 12,1 tommer av reiser i baksetet.

Off-Road Elements

Mens Ford vurderer SVT Raptor å være en daglig kjøring kjøretøy, understreker den lastebilens off-road egenskapene og funksjonene. Disse inkluderer 35-tommers, all-terrain dekk, hill Descent Control, en off-road modus og en front skliplate for å beskytte motoren og fremre understell fra off-road skade.
Tilgjengelige farger

SVT Raptor kommer i standard svart og hvit kropp maling, men også de mer iøynefallende smeltet oransje tri-frakk og blå flamme.
oppgraderinger

Raptor har tre alternativ pakker: luksus, utvendig grafikk og interiør fargeinnslag. Den luksuriøse pakken er en $ 1950 oppgradering, som i 2010, og omfatter 10-stilling oppvarmede elektriske seter i front, to temperaturkontroll, oppvarmet strøm side speil, regulerbar kraft pedaler og et Sony stereoanlegg.

Eksteriøret grafikk pakke går $ 1075 og har digitale gjørme grafikk malt på sidene av lastebilens boksen.

slutt, koster det indre farge aksenter pakke $ 395 og inkluderer oransje-aksent forseter, bakseter og instrumentpanel. Typiske F-150 oppgraderinger som en makt månen tak, bakluke steg, bed extender, backup kamera og navigasjonssystemet er også tilgjengelig mot ekstra kostnader.
Pris

Fords anbefalte prisen for grunnmodellen Raptor er $ 38 995, med valgfrie oppgraderinger koster mer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142593.html

Previous:
Next:

Trucks