Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Forbedre gass kjørelengde på 454 Chevy

Først produsert i 1970, er 454 Chevy big-block motor som brukes til makten i full størrelse biler, lastebiler og til og med båter. Den kan tilpasses mange applikasjoner. Dersom du sleper på en jevnlig basis, produserer 454-motoren et høyt dreiemoment til å gjøre jobben. Den kraftige V-8 motor, men er ikke den mest effektive når det gjelder gass kjørelengde, og du kan forvente å få bare 10 til 12 miles per gallon. Instruksjoner
en

Opprettholde motoren i orden. Sjekk olje og væsker regelmessig og holde dem fylt til optimalt nivå. Sørg for at luftfiltrene er rene og endre dem regelmessig, slik at luft kan strømme fritt gjennom motoren. Sjekk brukerhåndboken for hvordan å fullføre disse sjekkene og referere til noen innstillinger som er der inne. Du bør sjekke under motoren en gang i måneden
2

Sjekk at lufttrykket i dekkene er satt til nivået anbefalt i brukerhåndboken. Du bør sjekke dem minst en gang i måneden og fylle et dekk umiddelbart hvis du har mistanke om at det sitter litt lavt. Kjøring med feil dekktrykk setter unødvendig belastning på motoren.
3

Ikke slep mer enn du trenger to.The motor kan lett slepe en tilhenger rundt hele tiden, men det reduserer gassen kjørelengde du vil få dramatisk.
4

Drive innenfor fartsgrensen. Det er en kraftig motor, men ikke bli fristet til å åpne gassen hele veien. Denne bransjen sier jevnlig at 55 mph er den optimale hastigheten for å kjøre på for å få den beste drivstoff kjørelengde ut av en hvilken som helst motor.
5

Drive fornuftig og forutse hva som er foran deg. Når du ser en lang kø foran deg, sakte ned når du nærmer deg stedet for fartsovertredelse helt opp til slutten og slamming bremsene på. Hvis du kommer opp til en ås og trafikkflyt kan du, hastighet opp etter hvert som du nærmer deg det, og ikke over-rev motoren. Du er langt bedre å klatre en bakke i et lavere gir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142569.html

Previous:
Next:

Trucks