Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Toyota Tacoma Specs

The Tacoma er Toyotas kompakte pickup lastebil tilbys med tre cab størrelser: den vanlige førerhus, utvidet cab og crew cab. I tillegg til standard spesifikasjoner, kan du velge mellom syv utvendige farger som du bygger din lastebil. Ifølge MSN Autos, er kostnaden for en 2011 Tacoma sammenlignes med lignende størrelse lastebiler, som starter på $ 16,365. Makt

Fire sylindre og en 2,7-liters motor med 159 hestekrefter ved 5200 rpm og gir kraften bak denne lastebilen. En 5-trinns girkasse og en automatisk limited-slip differensial er standard. 10-tommers bakre trommelbremser, power-assistert skivebremser foran som måler 10,83 inches i diameter, og rack-and-pinion servostyring gir kontroll bak Tacoma. Mens du kjører off-road, coil-våren forhjulsoppheng og blad-våren bakhjulsoppheng med forskjøvet påhengsmotor-montert gass støtdempere gi en komfortabel tur.
Fuel Efficiency
< p> Dette lavutslipps lastebil gjennomsnitt 21 miles per gallon i byen og 25 miles per gallon på motorveien. Ifølge US Department of Energy, den gjennomsnittlige beløpet du kan forvente å bruke på bensin for 2WD Tacoma å reise 25 miles er $ 3,28, og for å fylle opp 21-gallon gass tank er ca $ 55.


Dimensjoner

maksimal kapasitet for Tacoma er tre personer. Front-og bak-setet takhøyde måler 40 inches, benplass er 41,3 inches og skuldre er 58,1 inches. Den maksimale passasjer plass er 56,1 kubikkfot. Lastebilen lengde er 190,4 inches, bredden er 72,2 inches og høyden er 65,8 inches. Lastebil seng er 73,5 inches lang, med en seng høyde på 18 inches og en total seng bredde på 56,7 inches.
Vekt og slepekapasitet

Toyota Tacoma har en totalvekt på 4.600 pounds og en brutto vekt inkludert en slepe pakke på 7500 pounds. Lastebilens maksimale slepekapasitet er 3,500 pounds.
Safety

Toyotas Smart Stop-teknologi gir trygghet ved å redusere motorkraften som bremsene brukes for å hjelpe bilen til å stoppe. Driver og passasjer kollisjonsputer beskytte deg i tilfelle en ulykke. Blokkeringsfrie bremser og en automatisk dekktrykk monitor arbeid for å sikre bilsikkerhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142556.html

Previous:
Next:

Trucks