Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Air bremsesvikt Indikatorer

Air bremsene er noen av de viktigste delene i lastebiler, busser og trailere. Problemer som kan føre til bremsene svikter inkluderer skrikende lyder, vakuum problem og luft i bremse væske. Ifølge en studie fra 2006 utført av National Highway Safety Administration og Federal Motor Carrier Safety Administration, er dårlig funksjon av bremsesystemet en viktig årsak til brems svikt, noe som har resultert i 29 prosent av trafikkulykker, krasjer og kollisjoner. Brake Ubalanse

Bremsetrykk ubalansen fører til tap av kontroll av kjøretøy forårsaker kjøretøy swing-outs. Lufttrykket ubalanse resultater fra forskjeller i bruddtrykk --- minimum trykk differensial som trengs mellom innløp og utløp av ventilen --- i bilenes hold-on ventiler. En forskjell i bremsebelegget kan også skape ubalanse, ofte kjent som "dreiemoment ubalanse." Denne ubalansen hindrer kjøretøy fra bremsing kjapt på veien. Det kan også resultere i redusert bremsebelegg liv, varme sprekker og brudd. Mens normal luft bremsing skjer ved et trykk på 10 til 15 kg. per kvadrattomme (psi), oppstår lufttrykk ubalanse i et område på 4-6 psi ved ventilsystemer. Mål lufttrykket ved hjelp av en tosidig måler for å finne ut om noe press forskjell eksisterer.
Brake Vedlikehold Mangel

Air brems gir trygghet og reduserer forekomsten av ulykker. Bremsesystemer tilby minimal bremsekraft selv med vedlikehold mangler. Uaktsomhet eller mangel på riktig kjøretøy vedlikehold av dyktige mekanikere resulterer i en lengre bremselengde periode, noe som kan føre til kollisjoner. Noen av de vanligste problemene som påvirker luftbremser på grunn av feil vedlikehold inkluderer feil vedlagte hydrauliske linjer. Bremsene kan også overopphetet og skadet bremseklossene eller rotorer. Et kjøretøy kan også mangler brems shift interlock system, som hindrer føreren i å avlede ut av en parkeringsplass uten å måtte trå på bremsepedalen.
Air Brake Pre-Trip Inspection

Gjennomføre pre-trip inspeksjoner på biler før du bruker dem. Denne prosedyren vil sikre at alle sikkerhetsinnretninger i et kjøretøy fungerer som det skal. Inspeksjon av luft bremser skjer med motoren i gang. La lufttrykket bygge til ca 100-125 psi, deretter slå av motoren. Vri nøkkelen til å sjokkere hjulene uten å måtte starte motoren. Legge trykk på bremsepedalen for en periode på ett minutt, deretter se etter og løse eventuelle lekkasjer. Reduser lufttrykket mens det bygger seg opp og med motoren på ved å trykke gjentatte ganger på bremsepedalen. Trykket skal bygge opp 85-100 psi i to systemer. Hvis dette ikke skjer, betyr det feilfunksjon på bremsene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142544.html

Previous:
Next:

Trucks