Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1937 Chevy Pickup Spesifikasjoner

I 1937 Chevrolet introduserte sin første moderne lys-lastebil serien som delte styling trekk med sine personbiler, ifølge PickupTruck.com, en samler-lastebil nettside. Basen kjøretøy av 1937 light-truck linjen var den halvt tonn pickup. At bilen og resten av lys-lastebil linjen inneholdt en redesignet cab tilbyr forbedret kjørekomfort og bekvemmelighet med instrumenter og kontroller gruppert for enkel bruk. Motor

1937 Chevy halvt tonn pickup ble drevet av en væskekjølt, sekssylindret, in-line, støpejern, toppventilmotor fortrenge 216,5 cubic inches, ifølge Chevy gamle bil Manuell Project. Det ble vurdert på 76 hestekrefter og 170 fot-pounds av dreiemoment. Det inneholdt GMs "Blue Flame" forbrenningskammeret design.
Drivverk

Motoren kjørte bakhjulene via en manuell girkasse tilbyr tre gir forover og ett bakover med synkron innbyrdes inngripende, andre og tredje utstyr, som er koblet til motoren ved en enkel skive tørrclutch, sa gm. Overføringen koblet til halvflytende bakre drivaksel via en stål drivaksel. Lastebilen hadde en 18-gallon drivstoff kapasitet og en seks-volt, negativ-bakken elektrisk system drevet av en innebygd generator.
Chassis

Den 1937 Chevy pickup hadde et stål kanal ramme og fem tverrdeler, med et førerhus i stål og seng festet til rammen. Forstillingen var en stål I-bjelke, solid aksel med en semi-elliptisk leaf spring i hver ende. Bakakselen også hengt fra semi-elliptiske bladfjærer i hver ende. Chassiset hadde en enkeltvirkende hydraulisk støtdemper ved hvert hjul. Lastebilen hadde manuell orm-og-sektoren styremaskin, og fire-hjuls manuell hydrauliske trommelbremser. Det syklet på fire 8 av 16 dekk montert på 16-tommers stålfelger
Mål

1937 Chevy halvt tonn pickup var 183,5 inches lang med en 112. - tommers akselavstand. Det var 70,5 inches bredt og var 74 inches høy. Stålet var 78 inches lang, 45,75 inches bred og 14 inches dyp. Den veide £ 2945. Stålet cab hadde en benk og hadde plass til tre personer. Lastebilen kom med et komplett verktøy kit, dekk pumpe og starter sveiv for nødhjelp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142539.html

Previous:
Next:

Trucks