Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner du en Stripped Screw Fra en kåpe

Fairings er eksterne bol på et kjøretøy som bidrar til å redusere luftmotstanden eller dra. For eksempel, motorsykler har farget plast eller glassfiber organer festet til rammen med skruer. Hvis en skrue er gammel eller mye, kan den miste sin threading eller bli "strippet". Dette hindrer skruen fra å bli fjernet. Du trenger
Screw kjøkkenvifte
skrutrekker
Spray smøremiddel
Drill
Stor borekronen
Liten borekronen
Vis flere instruksjoner
Glidemiddel

en

Spray smøremiddel rundt bunnen av skruehodet der den møter overflaten av kåpen.
2

La smøremiddel sive inn skruen threading og hull i flere minutter.
3

Prøv å skru den nedstrippet skruen med en skrutrekker. Hvis denne metoden ikke fungerer, fortsetter du til neste avsnitt.
Drill
4

Bor et lite hull (ca 1/8-tommers dyp) i hodet av strippet skruen, ved hjelp av en drill litt mindre enn hodet på skruen.
5

Reversere drill, presser ned på strippet skruen.
6

Drill dypere hvis reversert drill glipper i skruehodet. Hvis denne metoden ikke fungerer, fortsetter videre til neste avsnitt.
Screw Extractor
7

Fest skruen kjøkkenvifte på drillen. Sett tuppen av skruen kjøkkenvifte i midtre delen av hodet på skruen. Sett drill til fremover - ikke reverseres - bevegelse. Extractor vil legge seg i hodet på skruen.
8

Reversere drill mens du trykker nedover på strippet skruen. Den kjøkkenvifte bit, nå innebygd og låst i hodet på skruen, vil arbeide for å skru det.
9

Bytt til en større drill bit hvis extractor er ute av stand til å fjerne strippet skruen. Bruk større borekronen å slite på skruehodet og utvide hullet for enklere fjerning. Bruk dette en siste utvei metoden bare - det vil føre til noen skade på kåpen

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142524.html

Previous:
Next:

Trucks