Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Losse & Load Gass tankbiler

Hvis du kjører en tankbil, du kommer til å trenge å vite hvordan du legger det og losse den med drivstoff. Siden tankbiler bære en så stor mengde av drivstoff, er det svært viktig at dette brensel bli losset og lastet korrekt, en feil som ville være liten i en vanlig personbil eller lastebil er forsterket hvis det skjer med den større mengde og strømningshastighet i en tankskip. Instruksjoner
en

Fest damp slangen til damp eksos port. Sørg for at det er stramt. Denne slangen vil trekke damp ut av bilen og inn i damp tank, herfra vil det bli ført tilbake til vanlig flytende drivstoff, noe som reduserer avfall
2

Fest produkt slangen til inngangen ventilen. . Det er der den flytende drivstoff vil komme inn i lastebilen. Igjen, sørg for at det er stramt.
3

Fortell operatøren å begynne å kjøre drivstoffet.
4

Klatre stigen på baksiden av tanker og se over toppen for å se etter damp lekkasjer fra ventilen dekker. Disse vil se ut som bølget luft, mye som luften du ser rundt et fly som det drosjer. Hvis du ser noen damp, forteller operatøren umiddelbart.
5

Følg denne samme prosedyre for å losse drivstoff fra lastebilen. Når du losse, men kommer damp inn i lastebilen og drivstoff renner ut av det, heller enn den andre veien rundt. Den bruker fortsatt de samme slanger, though.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142515.html

Previous:
Next:

Trucks