Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Overføring Valg i en 1985 Subaru Brat

Den smarte bil /pickup kjent som Subaru Brat debuterte i 1978 som den minste lastebilen på markedet. I likhet med Ford Ranchero og Chevrolet El Camino , men mye mindre, ble Brat basert på Subarus vogn chassis , men erstattet baksetene og lasterommet med en pickup seng. Merkets voksende rykte for pålitelighet og erfaring med firehjulstrekk gjort Brat en overraskende kompetent liten lastebil . Historie

horisontalt motsetning 1,6 -liters firesylindret motor er standard utstyr i modeller frem til 1981 , da den ble avløst av en horisontalt motsetning 1.8 - liters fire . I 1982 ble Brat oppdatert til dagens Subaru vogn plattform og fått sportsligere alternativer, inkludert en T -top og en turboladet versjon solgt i 1983 og 1984 . The Brat ble solgt i USA frem til 1987, og fortsatte i andre deler av verden frem til 1993.
Sendevalgene

Subaru Brat ble tilbudt bare med en femtrinns manuell girkasse i 1985 . En fire - trinns automatgirkasse var tilgjengelig den turboladede Brat , imidlertid. En enkelt -range overføre saken ble brukt på basen DL -modellen , mens den dyrere GL inneholdt en dual -range overføre saken .
Ytterligere informasjon

The Brat navn er et akronym for " Bi -drive Recreational All -terrain Transporter . " En av bilens kjennetegn er et par bakovervendt hoppe seter montert i sengen , slik at Brat å bære opp til fire passasjerer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142507.html

Previous:
Next:

Trucks