Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2005 GMC Canyon Truck Spesifikasjoner

The GMC Canyon er en mellomstor pickup lastebil fortsatt tilgjengelig for salg fra og med 2011-utgavene. Først produsert i 2004, er den pickup lastebil tilgjengelig i to eller firedørs karosserivarianter. Eldre modeller av Canyon kan være plassert på noen brukte lastebil forhandlere. 2005-utgaven spesifikasjoner fremheve lastebilens kjøreegenskaper, sikkerhet og drivstofføkonomi funksjoner. Motor og girkasse

2005 GMC Canyon er utstyrt med en 2,8-liters, firesylindret rekkemotor og 175 hestekrefter. Motoren har en 93 mm diameter og 102 mm slaglengde. I tillegg har motoren en dobbel overliggende kamaksler og variabel ventil timing. GMC Canyon har også en femtrinns, manuell girkasse med overdrive.
Håndtering

2005 GMC Canyon implementerer en wishbone hjuloppheng foran uavhengig med stabilisator bar og torsjonfjærer , og en bjelke bakhjulsoppheng rigid med bladfjærer. Trucken er også utstyrt med en fire-hjulet anti-bremsesystem, med differensialsperre bak. Elektronisk antispinn via motorstyring hjelper sjåførene håndtere Canyon i ugunstige kjøreforhold.
Safety

2005 GMC Canyon har flere sikkerhetsfunksjoner utformet for å holde sjåførene og passasjerer sikre. Lastebilen interiør har fører og passasjer foran innvirkning kollisjonsputer, samt sidekollisjon barer. Kjørelys og et senter høyt montert stopp lys bidrar lyser opp veien i løpet av natten. Foran fører og passasjer foran er utstyrt med beltestrammere å holde fører og passasjer stram uten å være ubehagelig.
Fuel Economy og andre funksjoner

2005 GMC Canyon er utstyrt med en 19-gallon vanlig blyfri bensin tank. Ifølge EPA estimater, har Canyon en drivstofføkonomi av 21 miles per gallon i byen og 27 mpg på motorveien. Andre funksjoner inkluderer en AM /FM-radio med en in-dash montert CD og MP3-spiller, og air-condition. Cruise control er også inkludert i Canyon, som er lette tonede vinduer, og en tilt ratt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142498.html

Previous:
Next:

Trucks