Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan en Detroit Diesel Works

Detroit Diesel er en av de topp tre på motorveien motorprodusenter i USA. I tillegg til on-highway markedet, det produserer også motorer for off-road og marine applikasjoner. Forstå hvordan de fungerer er gunstig for mekanikk og entusiaster. Fuel System

Fuel er trukket fra fra drivstofftanken av drivstoffpumpen, deretter distribuert til drivstoff sprøytebrukere. Injektorene skyte drivstoff inn i sylinderen, noe som skaper en luft-drivstoffblandingen, under inntak slag av motoren.
Smøresystem

Olje lagres i motorolje panorere. En olje pumpen brukes til å trekke olje fra bunnpannen ved hjelp av en olje sugerøret. En oljekjøler kjøler varm olje før det sendes tilbake til bunnpannen.
Cooling System

Frostvæske er lagret i enten radiator eller surge tank. En Detroit Diesel-motoren er konstruert for å kjøre på en 190-graders driftstemperatur. Temperaturen reguleres av to termostater og en kjølevæske temperatur sensor.
Fire-takts

Motoren opererer med fire bevegelser med stempelet. Inntaket hjerneslag trekker en luft-drivstoffblandingen i sylinderen. De kompresjonsslaget komprimerer blandingen forårsaker at temperaturen til å stige. Den arbeidstakt skyver stempelet ned i sylinderen. Eksosen slag presser ut eksosen gjennom åpne eksosventiler.
Electronic System

nyeste Detroit Diesel motorer bruker en DDEC (Detroit Diesel Electronic) VI system. Systemet inkluderer det elektroniske kontrollmodul og sensorer. Modulen kan programmeres til visse spesifikasjoner basert på original equipment manufacturer design og kundenes behov. Den elektronisk kontrollmodul lagrer informasjon fra motoren inkludert feilkoder og motor veien hastighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142474.html

Previous:
Next:

Trucks