Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte bremsene på en 2006 F150

The 2006 Ford F-150 er utstyrt med hydraulisk opererte, strøm-assistert bremser. Foran og bak bremser er både skivebremser, slik prosedyren for å endre alle fire bremsene er de samme. Hvis du merker at bremsene sliping eller begynner du å høre en angiveri støy, kan det være på tide å endre bremseklossene. Siden friksjonen er sentralt i bilens bremsesystem, bør du inspisere bremseklossene jevnlig for å sikre overflatene er akseptabelt. Du trenger
Hjulklosser
hjulmutternøkkel
Jack står
Jack
Drop pan
Brake renere
Stikknøkkel
Socket satt
Momentnøkkel
Bremseklosser
Anti-hvin sammensatte
Vis flere instruksjoner
en

Trekk til håndbremsen og løsne hjulet i hjulmuttere.
2 < p> Løft den ene enden av kjøretøyet opp ved hjelp av en jekk og sted bukker under akselen nær hvert av hjulene.
3

Løsne mutrene resten av veien. Fjern lug nuts og hjulet.
4

Fjern omtrent to tredjedeler av væsken ved å snylte den fra master sylinderen reservoaret og forkaster.
5

Place et avløp fat under brems montering og rengjør bøylen området, inkludert rotorene og trommer, med bremsesystemet renere. Jo renere avfetter området og fjerne overflødig skitt og bygge opp rundt bremsesystemet deler uten å etterlate rester.
6

Trykk stemplene på enden av bøylen på boringene med en C-klemme for å gjøre plass til de nye bremseklosser. Pass på at væsken ikke renner over når du trykker på stempelet i bøylen boring.
7

Fjern de to caliper festebolter og trekke bøylen av. Henge den fra kontroll arm med en del av ledningen, ikke henge bremsen via slange
8

Fjern begge bremseklosser og lirke av de anti-rangle klipp med en liten skrutrekker.. Inspisere og rengjøre rangle slips og installere inntil klippene er helt på plass på ankeret plate.
9

Inspiser nye bremseklosser og deretter bruke anti-tyster compound til kompet av platene. Seat den nye indre bremsekloss i ankeret plate først, etterfulgt av den ytre bremsekloss. Sikre at begge ender er festet og ligger i de anti-rangle klipp.
10

Påfør høy temperatur fett til kalipperens glideren pins og installere bøylen over pads. Installer kalipperens festebolter og trekk dem til 41 fot-pounds for bremsene foran og 28 ft-lbs for bakbremsene.
11

Sett på hjulet og stram til mutrene. Senke bilen og trekke til mutrene resten av veien til den er helt strammet.
12

Legg bremsevæske til reservoaret før full. Pump bremsene flere ganger for å sikre elektrodene er helt på plass mot platen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142469.html

Previous:
Next:

Trucks