Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Transport My Car Fra New Jersey

Kanskje du er i bevegelse over hele landet og ikke vil ta en uke å kjøre bil 3000 miles. Du kan få et firma til å sende bilen for deg. Enkelte selskaper bruker sine egne lastebiler for å transportere biler, men de må vente for lastebilen å fylle med andre biler før de starter turen, slik at du uten bilen i flere uker. Noen bruker transport meglere til raskt å fylle opp lastebiler og sende bilene raskere. Det er et par ting du må vite før du bestiller transport til bilen din. Instruksjoner
en

Finn noen bil transport selskaper i ditt område. Søk etter "auto transport New Jersey" i søkemotoren.
2

Ring selskapene og få pristilbud. Spør om sine priser, hvis forsikring er tilgjengelig og hvis lastebilen er åpen eller lukket. En lukket lastebil vil bli dyrere, men vil være tryggere for bilen din. Spør hvor lenge forsendelse vil ta.
3

Forskning selskapene. Sjekk Better Business Bureau hjemmeside for klager på selskapene. Ring hotline at den føderale regjeringen har satt opp for å sjekke om transport selskapets klager, forsikring og lisens på 1-888-368-7238.
4

Ring ditt forsikringsselskap for å legge tyveri og kollisjon til din auto politikk hvis du ikke allerede har det. De fleste transportselskaper ikke forsikre bilene. Noen vil tilby forsikring for deg å kjøpe, men det er billigere å legge forsikring til din eksisterende politikk.
5

Bestem deg for et selskap og kalle dem til å sette opp en dato. De kan plukke opp på huset ditt, eller du kan spare penger ved å kjøre til deres plassering. Det samme gjelder for å levere bilen på den nye destinasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142457.html

Previous:
Next:

Trucks