Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få mer hestekrefter for 2007 Chevy Silverado

The 2007 Chevy Silverado kommer med en rekke motor størrelser fra den 4,3-liter med 195 hestekrefter til 4,8-liter og 295 hestekrefter, og til slutt, den 5,3-liter motor, som har 315 hestekrefter. Den beste måten å forbedre hestekrefter av hvilken motor du velger, er å erstatte noen av de lager komponenter med modifiserte versjoner. Det innebærer litt ekstra investering på din del, men øke hestekrefter av motoren din vil gjøre det vil kjøre mer effektivt, noe som gir deg bedre drivstofføkonomi, slik at endringene vil betale for seg selv. Instruksjoner
en

Bytt aksjen luftinntak system med ett designet for å gi bedre hestekrefter. Den gjør dette ved å filtrere skitt ut av luften som strømmer gjennom motoren din, slik at luften til å flyte bedre. En motor som har mer luft som beveger seg gjennom det kjører på et kjøligere temperatur og er derfor mer effektiv. Renere luft filtrering kan gi deg opptil 10 prosent mer hestekrefter.
2

Endre standard eksos at lastebilen kom med. En eksos med en high-flow lyddemper vil gi deg flere hestekrefter ved å la luften ut av motoren raskere. Øke diameteren av eksosrøret vil også forbedre luftstrømmen.
3

Endre tennpluggene for å gjøre motoren yter bedre. Dårlig tennplugger kan sterkt redusere hestekrefter som du får fra motoren din. Sjekk brukerhåndboken for å bekrefte den anbefalte gnister avstand, og sjekk pluggene regelmessig for å sikre at de er i god stand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142437.html

Previous:
Next:

Trucks