Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

DIY Truck Ladder Rack

Når du trenger å flytte en stige med pickup lastebil, du snart innse det er liten plass i bilen for noe annet. Bygge en stige takstativ til din pickup lastebil vil tillate deg å bruke plass på lasteplanet effektivt og transportere mer enn bare en stige i løpet av en tur. Selv noen med begrenset snekring erfaring kan sette sammen en lastebil stige reol med bare én helg med arbeid. Du trenger:
en fjerdedel ark med 3/4-inch utvendig karakter kryssfiner
to to-by 4-tommers, 8-fots trelast
48-tommers myk gummi rim skid tape
sirkelsag
2 1-by-4-tommers, 8-fots behandlet trelast
8 1/4-by-21/2-inch vogn bolter, muttere og skiver
Stikksag
4 1 /4-tommers med 2 1/2-inch galvaniserte øyebolter
Drill
Drill bit
32 2-tommers rustfritt stål dekk skruer
fire topper klemmer
Router
81/4 -by-2-tommers vogn muttere, bolter og skiver
Paint
klare dekk flekken
Klemmer
10 21/2-inch rustfritt stål dekk skruer
Carpenter er lim
1/2 -tommers vinkeljern lager
Vis flere instruksjoner
en

Draw trekantede søyler på kryssfiner. Stolpene skal være 22 inches lang med 8 7/8 inches bred på det bredeste punktet. Du bør være i stand til å passe to rader med fire søyler på finerplate (Se Referanser for et diagram). La om 1/8-tommers gap mellom søyler for din sag. Klipp ut søyler med sirkelsag.
2

Pair støttene sammen og markere hvor alle vil være i lastebilen. Du bør ha to front-venstre søyler, to front-høyre søyler, to back-venstre søyler og to back-høyre stag.
3

Prill skruehull i de ytre lagene av søylen . Det vil være to stativforlengerne støtte hull på toppen av søyler --- den smaleste punkt --- fem 1/4-tommers hull jevnt fordelt ned begge sider og en rad med tre hull på bredt grunnlag.

4

Lim de sammenkoblede søyler sammen med snekker er lim. Dette betyr de to styrene merket "Front-rett" skal limes sammen og så videre. Etter at limet har tørket, skru dem sammen med tørr vegg skruer, som vil bli fjernet senere.
5

Skjær et hakk på den brede enden av søylen. Sentrum hakkene og at de bare passer rundt hodet på dine topper klemmer.
6

Lag føttene for din lastebil stige stativ ved å kutte kryssfiner til 3/4-by-2-by- 9 3/8-inch rektangler. Sand rektangler og klemme dem til stenderverket. Bore skruehull i føttene og legge dem til stenderverket.
7

Opprett støtteplatene fra 1/2-tommers vinkel jern lager ved å kutte dem med en baufil og boring hull i jern lager.
8

Marker søyler gjennom hullene i vinkel jern lager, fjerne jern lager og bore hull på dine karakterer. Prime og male søyler. Fjern gips skruer installert i trinn 4.
9

Lim gummiknotter til bunnen av hver fot og installere takstativets støtteplatene med rustfrie skruer.
10

Clamp støttene til lastebil og gjør at hver er rette og parallelle. Målt fra utvendig flate av en opprettstående til utsiden overflate av stolpen over fra den. Legg seks inches til denne målingen og kutte tverrliggeren til denne lengden. Tverrliggjaren bør kuttes fra 2-by-4-tommers trelast. Bevel endene av tverrliggeren før du installerer den.
11

passer spenne på søyler ved å måle fra innsiden ansiktet av en oppreist på innsiden ansiktet av oppreist over fra det. Din brace skal sitte tett mellom de to støttene. Male spenne for å matche søyler og følger med et lag med klar dekk flekken å gi brace mer beskyttelse. Lim og skru spenne på plass med vogn bolter, muttere og skiver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142435.html

Previous:
Next:

Trucks