Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lagre en lastebil Camper

Vinteren kommer og din lastebil campingvogn trenger et trygt sted å hvile for sesongen. Det viktigste aspektet ved lagring av campingvogn er et tørt sted, som noen sprekker i skallet vil bli grundig utforsket av vann. Dette kan skape kaos på camper, fra råtnende tre og elektrisk system skade gjengi hele strukturen ubrukelig og uegnet til å bli løftet inn i lastebilen igjen. Heldigvis kan du være lett å vite at du har lagret det riktig i første omgang. Du trenger
Camper står, to
4 - til 5-fots gardintrapp
Tarp stor nok til å dekke hele camper med festepunkter strenger
Vis mer Instruksjoner

1.

Scout ut et godt sted på eiendommen der du kan la bobilen for en lengre periode. Med bobilen fortsatt montert på baksiden av lastebilen, tilbake til stedet der du vil lagre den. Sett bilen i park, slå den av og sett på parkeringsbremsen.
2

Senk campingvogn knekt til bakken. Sakte løfter den ut av sengen, som begynner i fronten av campingvogn, løfte det to inches gangen. Når bobilen er 4 til 5 inches over lastebilen seng, trekke lastebilen helt bort fra campingvogn.
3

Plasser en campingvogn stå nær bak sin og den andre nær den campingvogn foran. Sakte senke knekt inntil camper er helt sitter på tribunen. Trekk inn knekt helt opp.
4

Plasser gardintrapp i den ene enden av campingvogn, brette presenning og dekke så mye areal som mulig i den posisjonen. Flytt stigen og dekke mer av bobilen. Gjenta dette til hele camper toppen er dekket.
5

Knyt endene av presenning til de fire hullene på sidene av camper, noe som gjør at presenning er stramt og vil ikke blåse av med kraftig vind.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142432.html

Previous:
Next:

Trucks