Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik konverterer en Crew Cab Into Sleeping Quarters

Et mannskap cab er en utvidet forovervendte, bak-sittegruppe som vanligvis finnes i lastebiler. Mannskapet førerhuset gjør at flere passasjerer å sitte i lastebil førerhus og gir alle i førerhuset mer plass enn en tradisjonell lastebil drosje. Selv mannskap drosjer kan gjøre kjøringen mer komfortabel, noen mennesker trenger å sove i dem mens hauling last langrenn eller utføre andre krevende oppgaver. Selv mannskap drosjer ikke er designet for å være motellrom, kan du konvertere dem til sovende kvartalene da må være med litt forberedelser. Du trenger
Skum pad
Sovepose
Pillow
skjema eller teppe en mobiltelefon eller alarm clock
Vis flere instruksjoner
1 < p> Løft opp armen hvile i mellom setene hvis mulig. Du vil ha en mye jevnere soveoverflate hvis du kan gjøre forsetet en lang benk uten noen hindringer.
2

Legg et liggeunderlag ned over setene for å gi demping. Skumgummiputer er normalt solgt for senger og de kan enkelt kuttes ned til dimensjonene av mannskapet cab sete. Når den ikke er i bruk, kan puten bli rullet opp og lagres i ryggen.
3

Plasser en sovepose over matten. Dette bidrar til å gjøre deg mer komfortabel samtidig beskytte puten mot å bli skitten fra svette eller hud olje. Soveposer er lettere å rengjøre siden de kan bli kastet rett inn i vaskemaskinen.
4

Plasser en pute på den ene enden av førerhuset og la seg ned på langs over førerhuset, hviler hodet på puten.
5

Dekk deg i et ark eller et teppe.
6

inn en vekkerklokke ned på gulvbordet i førerhuset slik at den kan vekke deg når du trenger for å komme opp. En mobiltelefon er også nyttig for dette fordi de fleste varianter kommer med alarmfunksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142429.html

Previous:
Next:

Trucks