Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan du monterer en svanehals Trailer Hitch

For mange år, har styrken og slepekapasitet av lastebiler økt jevnt. Som et resultat, har tilhengerfester blitt redesignet for å møte spesifikke tauing krav. Svanehals uhell har blitt det beste valget for trailere fordi de kan holde tyngre last enn støtfanger trekke tilhengere. Dessuten kan en svanehals trailer trekkes effektivt fordi vekten er fordelt jevnt i rammen av lastebilen. Montering av en svanehals trekkrok er en grei, men viktig prosess. Du trenger
svanehals trekkrok kit (må gjøres for merke og modell av lastebilen)
Hullsag
Vis flere instruksjoner
en

Purchase riktig stikk kit som er utformet spesielt for merke, modell og år av pickup lastebil. Plasseringen av innretningen, så vel som antall bolter som kreves, kan variere noe avhengig av lastebilen merke. Svanehals trailer uhell for alle de store lastebil produsenter kan bli funnet på svanehals Popup Hitch nettside.
2

Forskning de ulike typer svanehals trailer haker for å sikre at kroken vil møte alle behovene for som lastebilen blir brukt. Svanehals trailer haker er tilgjengelig i en standard eller flip-over design. Velge flip-over svanehals tilhengerfestet gjør stikk skal roteres og gjemt i lastebilen sengen når tauing er ikke nødvendig.
3

Les spesifikke instruksjoner som følger med svanehals trekkrok kit . Haker bør installeres i sentrum av lastebilen seng og litt foran bakakselen. Nøye måle og finne riktig område på lasteplanet er viktig å sikre at lastebilen vil trekke svanehals trailer uten noen problemer.
4

Bruk hullsag å kutte hull i sengen av lastebil. Den svanehals Popup Hitch nettsted forklarer at vanlige størrelsen på svanehals trekkrok består av en to 5/13-inch ball som krever en 3-tommers hull i lasteplanet. En vanskelighet i denne størrelsen har evnen til å opprettholde £ 30000. av brutto lastebil vekt og £ 7,500. av brutto tunge vekt.
5

Fest stikk til rammen av lastebilen med boltene som ble gitt i settet. Avhengig av hvilken type svanehals trekkrok, kan antall bolter som kreves varierer. Den Etrailer.com hjemmeside viser et utvalg av svanehals trailer uhell, inkludert en standard stikk og en flip-over eller gjemmested stikk.
6

Sjekk den generelle installasjonen av stikk før du fester trailer. Hvis en bortgjemt eller flip-over stikk ble installert den kan justeres lett. Den svanehals Popup Hitch nettsted forklarer at at stikk "brytere fra et stikk ball til en jevn nivå seng rett og slett ved å trekke eller skyve en aktiveringsstang i bakhjulet godt av lastebilen."


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142404.html

Previous:
Next:

Trucks