Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få bedre MPG på en 2008 Tundra

Pickup eiere elsker sine lastebiler og er ikke sannsynlig å bytte til en kompakt bare på grunn av gassprisene eller på grunn av trusselen om global oppvarming. De bruker også sine lastebiler for arbeid, så forbedret drivstofføkonomi absolutt ikke vil skade. 2008 Toyota Tundra blir en kombinert - by og på motorvei - 15 miles per gallon og 356 miles per tank, ifølge FuelEconomy.gov. Lastebilen har en 26,4-liters tank og koster ca $ 61 for å fylle opp, som i november 2010. Instruksjoner
en

Unngå overdreven akselerasjon. Ifølge TundraHeadquarters.com, Tundra forbrenner drivstoff på det dobbelte av normal hastighet under akselerasjon. Teller når du akselererer. Hvis det tar deg mindre enn 10 sekunder på å nå 60 miles per time, må du bremse ned hvis du ønsker å spare drivstoff. Prøv å gjøre det til 60 i 10 til 15 sekunder.
2

Sakte ned. Kanskje du ikke elsker henger ut i høyre kjørefelt, men luftmotstand av lastebilen din plukker opp betraktelig når du når 40-45 miles per time og god drivstofføkonomi er på 55 miles per time. Ifølge FuelEconomy.gov, "Hver 5 mph du kjører over 60 km /h er som å betale en ekstra $ 0,24 per gallon for gass."
3

Kontroller lufttrykket i dekkene. Den beste drivstofføkonomi, ifølge TundraHeadquarters.com, kan hadde ved hjelp av en motorvei dekk med en bil-lignende mønster, men en off-road lastebil dekk vil ikke gi forferdelige resultater hvis trykket er riktig. Sjekk din manual for de spesifikke pounds per kvadrattomme måling, men mellom 32 og 35 psi er best. Hvis du lar den falle under 30 psi, vil du definitivt merke forskjellen i drivstofføkonomi.
4

Hold bakluken på lastebilen og holde den lukket. Noen sjåfører fjerne bakluken fordi de tror det reduserer luftmotstand. Men ifølge National Research Council Canada, senke bakluken på en 6-fots cab øker drag med 5 prosent, og mesh bakluke dekselet på plass av en bakluke faktisk øker det ytterligere 5 prosent eller mer.
5 < p> Fjern unødvendig vekt fra lastebilen. Bli kvitt £ 100. av overvekt kan forbedre drivstofføkonomien med 1 prosent til 2 prosent.
6

Merge ærender å gjøre lengre turer. Det tar 15 minutter for din lastebil til å nå topp effektivitet.
7

Bruk cruise control. FuelEconomy.gov hevder at å opprettholde en konstant hastighet vil spare gass.
8

Bruk overdrive tannhjul, som bremser ned hastigheten på motoren (se Ref 3).


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142397.html

Previous:
Next:

Trucks