Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan fortelle om den Timing Chain Broke på en 1997 GMC

The 1997 GMC kjøretøy produktlinje kom utstyrt med en 4,3 liter , 5 liter , eller 5,7 liters motor . De varierte fra en V6 -modell til to V8 design. Alle motorene er utstyrt med en timing kjede i stedet for en tannrem . Avanserte timing kjeden funksjonene var en del av motorenes design, så timing kjeden svikt er en sjelden . Diagnostisering en kjede svikt er ikke vanskelig og tar mindre enn en time . Du trenger
Skrutrekkersett
Jack
Jack Stands
Break -over bar
1/2-tommers socket sett
Vis flere instruksjoner

1

Løft panseret . Ta av luftfilteret og distributør cap. Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som holder lokket på plass . Trekk hetten forover og ordne det slik at det er ute av veien og ikke hindrer visning av innsiden av distributøren.
2

Jekk opp fronten på bilen og installere bukker under ramme . Senk bilen på tribunen. Har en assistent sted en socket , festet til pause -over bar , på veivakselen bolten.
3

Se distributør mens assistent flytter baren back- og-tilbake . Med hver bevegelse av stangen , skal distributør rotoren umiddelbart reagere. Hvis rotoren hopper eller henger etter , eller viser noen tegn til uregelmessig respons, er timingen kjeden dårlig . Senk bilen når testen er fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142376.html

Previous:
Next:

Trucks