Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Factory Audio & Navigasjon Alternativer og oppgraderinger for 2008 Ford F-150

Rekken av lyd-og navigasjonssystemer tilgjengelig på 2008 Ford F-150 pickup lastebil er en indikasjon på hvor lastebiler har blitt den primære kjøretøyet av valget for mange amerikanere. Faktisk, har F-150 vært den mest solgte bilen i noen form i Amerika siden 1983, som i november 2010. Den grunnleggende F-150 tilbyr en enkel AM /FM-radio. Men lastebilen tilbyr oppgraderinger for å tilfredsstille en rekke smaker og behov. Enkelt CD-spiller

Body stiler er ikke det eneste som skiller 2008 Ford F-150s. Serien nivå er det viktigste stikkordet til utstyrspakker som tilbys. XL er det grunnleggende arbeidet serie lastebil. Mid-nivå XLT og STX-serien nivåer tilbyr en AM /FM stereo, enkelt CD-spiller som standard utstyr.
Six-Disc CD vekslere

En kombinasjon AM /FM Stereo med en in-dash seks CD-veksler er standard i alle Lariat serien nivå lastebiler. De seks CD-veksler er tilgjengelig med eller uten integrert MP3-spiller, og er tilleggsutstyr på XLT serie lastebiler. Lastebiler badged som King Ranch, Harley-Davidson eller Limited er spesialitet pakker i Lariat serien nivået i 2008 Ford F-150s.
Audiophile Sound System

Den audiofile lydsystem er en 300-watts system med en sub-woofer og fem oppgraderte høyttalere. Det var tilgjengelig som ekstrautstyr på Lariat serien nivå F-150s i 2008.
Navigasjonssystem

in-dash navigasjonssystem for 2008 F-150 gir en hele kartet. Den bruker enten tale-eller touch-screen kommandoer. Det krever allerede ha audiophile sound system, eller installere det før en fabrikk navigasjonssystem kan installeres.
Oppgraderinger

Tre betydelige oppgraderinger ble tilbudt i noen F-150 modeller i 2008. Du kan få et abonnement på Sirius Satellite radio gjennom Ford, hvis radioen er riktig utstyrt. I hele fire-dørs drosjer, kalt SuperCrew, en bak-setet dvd spilleren var tilgjengelig. Noen modeller tilbudt SYNC-systemet, en Bluetooth-system som ville pare med en Bluetooth-kompatibel mobiltelefon. Den lar deg ringe håndfrie samtaler fra innsiden av førerhuset på lastebilen, ved hjelp av talekommandoer og lastebilens lydanlegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142370.html

Previous:
Next:

Trucks