Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finner jeg de deler til en 1991 Mack Truck?

Mens finne en spesifikk del for en eldre lastebil kan være en utfordring, er det en rekke metoder for å finne matchende del for din Mack lastebil. Mack forhandlere kan være en nyttig guide, men det er også mulig å jakte ned vanskelige å finne deler via spesialitet forhandlere eller via online utsalgssteder. Som en siste utvei , kan online auksjon eller klassifisert nettsteder gi en del av eller en del lastebil tilgjengelig for kjøp. Instruksjoner
en

Konsulter Mack forhandler. Mack tilbyr en rekke ulike deler gjennom sitt nettverk av lokale forhandlere . Selv om din lokale forhandler ikke bære en del av eller har det på lager , kan det være i stand til å bestille det eller synes det er på en annen forhandler. Det er en forhandlere tilgjengelig på Mack Trucks nettstedet.
2

Sjekk med en spesialist. Utenfor den offisielle forhandlernettet , en rekke forhandlere spesialiserer seg vanskelig å finne lastebil deler . Lese på internett eller se i telefonboken for lastebil deler forhandlere som kan bære Mack lastebil deler . Som med de forretningene , selv om de ikke bære den aktuelle delen , kan de kjenner noen som gjør .
3

Prøv rubrikkannonser . Online rubrikk nettsteder som Craigslist og eBay også kan være uventet , men nyttig , kilder for vanskelig å finne deler . Noen ganger kan den delen ikke er tilgjengelig på egen hånd, men lastebiler tilgjengelig for avskjed ut kan være opp for kjøp via Internett . Det kan ikke være så perfekt som å finne den eksakte delen , men det er en løsning for noe spesielt vanskelig å finne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142365.html

Previous:
Next:

Trucks