Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Make My Ford F150 bedre resultater

Mange Ford F-150 eiere er på utkikk etter metoder for å øke den generelle ytelsen til sine lastebiler. Noen eiere er ute etter å gjøre sine F-150 mer drivstoffeffektive å maksimere sine miles per gallon og spare penger på gassen pumpen. Noen egne eldre Ford F-150 modeller og trenger å forlenge levetiden på motoren. Hvis du faller inn i en av disse kategoriene, kan du prøve å innlemme disse metodene for å hjelpe bilen kjøre jevnere og bedre resultater på en daglig basis. Du trenger
Arbeidshansker
Oil tilsetningsstoff
Fuel additiv
New luftfilter
Phillips skrutrekker
New tennplugger
ny tennplugg ledninger
Skiftnyckel
Oil
Nytt olje filter
Drensvannsoppsamler
Tire manometer
Vis flere instruksjoner
en

prop åpne panseret med støtte stang og hell en flaske med olje tilsetning inn din oljepåfyllingslokket. Dette tilsetningsstoffet smører motoren din. Legg drivstoff additiv til drivstofftanken å rense ut forbrenningskammeret i motoren og brenne drivstoff mer effektivt.
2

Finn tennpluggene som går inn på siden av motoren din. Ta ut tennpluggen ledningen fra første tennplugg som er plassert nærmest deg. Erstatte den gamle tennpluggen ved å skyve en ny plugg seg på plassen sin. Trykk den ene enden av ny tennplugg ledning inn i toppen av tennpluggen fast til du hører det hørbart klikker på plass. Skyv gjenværende enden av tennplugg ledningen inn din distributør eller tennspolen til du hører et klikk. Gjenta for hver av de resterende plugger og ledninger, erstatte en om gangen for å opprettholde en organisert tilnærming.
3

Finn produsentens anbefalte dekktrykk klistremerke på innsiden av døren jam av passasjer eller førersiden inngangsdør. Skru ventilen stammen på dekket ditt, setter malen over toppen av ventilstammen og sjekke lufttrykket i dekkene lesingen med måler for å se om målingene møte opp med produsentens anbefalinger. Gjenta for de tre øvrige hjulene og blås eller deflatere dekkene som trengs for å møte spesifikasjonene angitt av produsenten for dekktrykk.
4

Fjern oljepåfyllingslokket fra førersiden av motoren og sett renne pannen under tappepluggen under lastebilen. Ta ut pluggen for å tappe ut all oljen. Fjern oljefilteret fra førersiden av motoren, sett inn et nytt olje filter på sin plass. Hell ny olje inn i oljepåfyllingslokket og sette lokket på igjen. Start F-150 og la den gå i ca fem minutter. Finn peilepinnen ved siden av oljepåfyllingslokket. Trekk opp peilepinnen for å sjekke oljenivået, bør oljen nå det fulle mark. Tilsett mer olje om nødvendig.
5

Finn luftfilteret i foran til høyre side av motoren. Trekk den elektriske kontakten på utløpsrøret ved å trekke det ned og ut. Skru klemmen på lufta rør med en Phillips skrutrekker, fjern røret fra luftfilteret. Snu luftfilter holderen klemmer tilbake mot motoren og trekk luftfilteret dekke opp til den løsner. Fjern det gamle filteret og erstatte det med et nytt luftfilter. Monter forsamlingen ved å reversere fremgangsmåten som du brukte til å demontere det og lukke panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142360.html

Previous:
Next:

Trucks