Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan øke Kilometerstand en Ford 7.3

Kjent for sin tauing og haling evne, er Ford 7,3 diesel ikke kjent for sin drivstofføkonomi. Selv om det aldri vil få kjørelengde på en kompakt bil, kan du forbedre din diesel lastebil kjørelengde, selv når du utfører den mest drivstoff-comsuming av oppgaver. Du trenger
Tire måle
Hi-flow luftfilter
Fuel filter
Olje filter
Syntetisk diesel
Vis flere instruksjoner
1

Sakte ned. Endre kjørevaner. Not "gulv" det og ta av langsomt fra trafikklys, og kystfart jevnt til en stopp i stedet akselerere til en lys og bremser plutselig er ikke bare tryggere kjøring praksis, men også spare drivstoff. Bruk cruise control når det er mulig på motorveier. Steady turtall vil gi flere miles per gallon diesel.
2 Kontroller dekktrykket regualarly

Kontroller lufttrykket i dekkene regelmessig. Feil-oppblåst trøtt kan føre til at motoren å gjøre mer arbeid, og derfor brenner mer drivstoff. Temperatursvingninger og kjøreforhold kan i stor grad påvirke dekktrykk, så sjekk dekktrykket ved hver drivstoff fylle opp.
3

Bytt til en høy flyt luft filter som K & N. færre begrensninger for luftstrøm, spesielt i turbo-programmer, jo mer effektiv motoren være. Vanligvis disse filtrene er også mer effektive, kan rengjøres i stedet for erstattet, og generelt øke motorens levetid. Endre dieselfilter ofte også. Jo mindre begrensning for drivstoff, desto mindre arbeid for motoren. Om vinteren spesielt holde et øye med vannutskiller, og tøm det oftere også. Kondens og fuktighet også hemme effektiviteten.
4

Bytt til syntetisk olje laget for en dieselmotor. Dette ikke bare forlenger avløp tid på olje, kan det gjøre motoren mer effektiv. Selv om det er noen debatt produsenter påstander om drivstoffeffektivitet og syntetisk olje, er det ingen tvil om at det gjør noen forskjell.
5

Ha injektorer rengjøres hver par år. Dette kan i stor grad forbedre drivstofføkonomi og livet på dysene selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142358.html

Previous:
Next:

Trucks