Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Sammenlign syntetisk olje for diesel lastebiler

Syntetiske oljer er gjort, utformet og rettet mot ytelsen markedet, vanligvis for å hjelpe forbrukeren ved å gi mindre hyppige avløp ganger, økt beskyttelse og selv hevdet økt hestekrefter og drivstofføkonomi. Blant merkenavn, rangeringer og produsenten hevder, kan antallet valg virke skremmende. Uavhengig av din motivasjon for å bytte til syntetisk olje i din dieselmotor, vil noen enkle sammenligningsvilkår gjøre beslutningen enklere. Instruksjoner
en

Velg mellom semi-syntetisk (blends), konvensjonelle syntetiske eller rene syntetiske oljer. Det finnes tre forskjellige typer syntetiske oljer. Semi-syntetisk er blandinger av konvensjonell olje og mineral-baserte syntetisk. De tilbyr bedre beskyttelse enn konvensjonell olje, og er meget kjemisk stabile, slik at de blandes godt med konvensjonelle oljer også. Vanligvis de utvide oljeskiftintervaller litt. Blir
p Konvensjonelle syntetisk fortsatt laget av mineralolje, men er skapt på den reneste stadium i prosessen. Eksempler er Mobile en Diesel lastebil eller Mobil Delvac en.

AMSOIL og Royal Purple tilby et rent syntetisk utviklet for dieselmotorer. Pure syntetisk er skapt i laboratorier, og er den dyreste av syntetiske stoffer, men tilbyr de lengste oljeskiftintervaller og den beste beskyttelse. Disse oljene er designet til å håndtere høyere temperaturer og kravene til en dieselmotor.
2

sammenligne kostnader og nytte av hver type olje. Basert på din kjørestil og kjørelengde som du kjører, kan ulike oljer være best for deg. Hvis du gjør hyppige langrenns-turer en tilhenger, er en utvidet avløp olje definitivt mer kostnadseffektive og bedre for ditt kjøretøy. Hvis du har en diesel du bare kjøre rundt i byen, og bruke for korte lokale turer uten hale eller tauing, kan en konvensjonell syntetisk eller syntetisk blanding være mer-kostnadseffektivt for din situasjon.
3

Sammenlign API karakterer. API (American Petroleum Institute) ratings for diesel oljer begynne med en "C" for komprimering oljer, etterfulgt av en bokstav i alfabetet. Den siste og høyeste vurdering er CJ-4. Dette er definert som utslipp-kompatibel olje for 2007 og nyere motorer. CF spesifikasjoner har eksistert siden 1994, men fortsatt tilby beskyttelse for noen motorer og applikasjoner. Informasjon om rangeringer for dieselmotorer kan bli funnet på mange produsentens nettsider. Pass på at du kjøper minst minimum API rating for bilen din, ofte finnes i brukerhåndboken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142330.html

Previous:
Next:

Trucks